Fri frakt vid köp över 399 kr   •   50 dagars öppet köp   •   9,4 på Trustpilot
Stylepit

Serum och specialhudvård

38 st
38 st
  L'OCCITANE Divine youth oil - 30 ml. - Hudvård -30%
  NUXE Multi-purpose dry oil - 100 ml. - Hudvård -30%
  REN Radiance perfection serum - 30 ml. - Hudvård -30%
  NUXE 48hr moisture skin-quenching serum - 30ml. - Hudvård -30%
  NUXE Replenishing serum - 30 ml. - Hudvård -30%
  NUXE ansigtscreme lifting-serum - 30 ml. - Hudvård -30%
  REN Instant firming Beauty shot serum - 30 ml. - Hudvård -30%
  REN Firming and smoothing serum - 30 ml. - Hudvård -30%
  REN Moisture defence oil - 30 ml. - Hudvård -30%
  L'OCCITANE Advanced Anti - Aging skincare serum - Hudvård -30%
  Beauté Pacifique Serum Paradoxe - 30 ml - Hudvård
  Clarins Pore Control serum - 30 ml. - Kosmetika
  Biotherm Blue Therapy Dagcreme til tørhud - 30ml. - Hudvård
  Ole Henriksen Power serum - 30 ml. - Hudvård
  Biotherm Aquasource Aura Concentrate - 50 ml. - Hudvård
  Beauté Pacifique serum - 40 ml - Hudvård
  Biotherm Skin Oxygen serum - 30 ml. - Hudvård
  Biotherm Skin Oxygen serum - 50 ml. - Hudvård
  Ole Henriksen Truth Serum - 30 ml - Hudvård
  Clarins Serum - Hudvård
  Clarins Double Serum Age control, all skin types - 30ml. - Hudvård
  Clarins Skin Beauty Repair Concentrate - Hudvård
  Clarins Hydra-Essentiel Serum - Hudvård
  Biotherm Serum 30 ml - Hudvård
  Biotherm serum-in-oil 30ml. - Hudvård
  Biotherm Serum 50 ml. - Hudvård
  Biotherm Super Bust Tense-in-Serum - Hudvård
  Biotherm Serum 50 ml. - Hudvård
  Clarins Repair Booster 15 ml - Hudvård
  Clarins Detox Booster 15 ml - Hudvård
  Biotherm Aquasource deep serum - 50 ml - Hudvård
  Clarins Lotus Face Treatment Oil 30ml - Hudvård
  Clarins Face Treatment ansiktsolja - Hudvård
  Clarins Blue Orchid Face Treatment Oil 30ml - Hudvård
  Clarins After Sun Replenishing Moisture Care creme - Hudvård
  Clarins Extra-Firming Tightening Lift Serum 30ml - Hudvård
  Biotherm Skin Best Liquid Glow 30 ml - Hudvård
  Clarins Mission Perfection Serum 30 ml - Hudvård

  Boosta din huds självreparerande egenskaper

  Det finns serum för att motverka rynkor, jämna ut hudtonen, dämpa eventuell rodnad, balansera känslighet och så mycket mer. Förekomsten av rynkor är komplex och självklart finns det inte ett medel som reducerar hudens struktur över en natt med omedelbar verkan. I kombination med en sund livsstil som en bra kost, en aktiv kropp och hormonell balans kan det skapa det bästa och starkaste anti aging serum. Samtidigt bidrar det också till ett mer fräscht och strålande ansikte. Känner du dig trött och glåmig, ja då kanske du skall pyssla om dig själv och din kropp, det finns många bra komplement som grönt te-extrakt, resveratrol och ferulsyra som skyddar huden mot fria radikaler och boostar hudens självreparerande egenskaper. Kanske det bästa serum mot rynkor är din egen kropp och dess möjlighet till förändring. Men för att nå dit är det bra att hjälpa den på vägen med de bästa produkterna. Kanske är den största boven till uppkomsten av rynkor och en trött hud en stressig vardag, så glöm inte bort dina pauser och att mixa dem med en mer fysiskt aktiv vardag. En annan orsak till att huden åldras beror på lägre nivåer av hormonet östrogen som gör att huden blir tunnare, samtidigt ökar hudens torrhet men dess elasticitet minskar.

  Olja och serum – den perfekta kombinationen

  Bästa sättet att motverka uppkomsten av rynkor är att tillföra huden återfuktande krämer och serum. Då serum har en högre koncentration av aktiva ingredienser är det perfekt att kombinera denna med en vanlig hudkräm. Serum består oftast av mindre molekyler som kan tränga längre ner i hudens lager och göra nytta där andra krämer inte kan nå. Det är därför det är viktigt med både djupgående och ytliga krämer på samma gång. När du har rengjort hyn med både en ansiktstvätt, toner och peeling kan du lägga en serum anti aging som grund och en dag- eller nattkräm efterföljande beroendes på dygnet. Istället för ansiktskräm kan du också välja en ansiktsolja. Serum bygger i stort sett på vatten och verkar med sina små molekyler på djupet, medan en olja bygger på fett, man kan se det som att oljan ‘låser’ in fukten. Med andra ord olja och serum är den perfekta kombinationen som skydd och återfuktning av ditt ansikte. Hudserum är på så sätt en fantastisk uppfinning och det finns en uppsjö av dessa fuktbomber i både lyx- och budgetklassen hos STYLEPIT. Se till att hitta din favorit. Saknar du inspiration så finns det en uppsjö av olika webbsites att besöka för att hämta mer information om serum och dess egenskaper.

  Serum, booster, essence eller koncentrat

  Kärt barn har många namn, serum kan också kallas för booster, essence, koncentrat eller djupverkande olja. Oavsett om du kallar det boosting serum eller bara serum kan du välja och vraka bland ett varierat och spännande sortiment hos STYLEPIT. Huden sägs ha tre skikt och indelas i det yttersta kallad överhuden, det mellersta läderhuden och den innersta underhuden. Ett serum tränger helt ned i det mellersta läderhuden, läderhuden ger i sin tur näring åt överhuden så med en kombination av serum och ansiktsolja kommer näring i båda riktningarna från ytan till läderhud och i motsatt riktning. Om du sedan ovani håller en ren och fräsch kosthållning så kommer det ytterligare näring åt huden. Yttre klimatförändringar påverkar på samma sätt utifrån och att befinna sig i en bättre miljö utan dålig luft kan stimulera det yttre hudlagret. Bästa är att hitta en balans mellan dessa miljöer. En ekologisk ansiktsvård är dessutom bra för miljön. Du beställer enkelt hem ditt serum på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Boosta huden med olika vitaminer

  Om du gärna vill boosta huden med olika vitaminer kan du hålla utkik efter ett vitamin serum. Till exempel kan ett serum innehållande c-vitamin passa utmärkt som en morgonboost inför den kommande dagen. Se till att ta din ansiktsvård på allvar men på ett behagligt vis. Tillåt dig pauser i vardagen för väldoftande och sköna stunder där du behandlar och smörjer din hud för kommande och passerade påfrestningar. Oavsett om du har en problemhy eller gärna vill skruva ner en aning på hastigheten i hudens åldrande så kan ett bra serum motverka på sikt. Börja dock med att se över andra vanor och ovanor så att du kan motverka på flera fronter samtidigt. Se över dina yttre och påverkbara faktorer, som exempelvis solljus, tobaksrökning, kost och livsstil. Kanske man kan jämföra serumet med en ingefärsshot, en boost för kroppen och ansiktet som ger den där extra kicken för en kraftfull och energisk dag. Tveka inte att beställ hem de ansiktsprodukter som passar bäst till din hy och livsstil. Det är enklare och smidigare än någonsin att handla över nätet, du slipper stå i långa köer eller passa öppettider. Du kan närsomhelst på dygnet shoppa dina nya produkter.