Fri frakt vid köp över 499 kr50 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Skinnbyxor

25 st
25 st
  -50%
  -40%
  -30%
  -30%
  -30%
  -50%
  -50%
  -30%
  -40%
  -70%
  -70%
  -50%
  -40%
  -60%
  -60%
  -40%
  -60%
  -30%
  -50%

  Skinnbyxa som hållbart och skyddande material

  Skinnbyxa har inte bara burits som ett modeplagg, chaps av skinn används också som skyddande material vid till exempel hästridning. Då det skyddar mot skavsår på innanlår och ljumskar och för att skydda yttersidan av benen vid ridning i snår. Det vill säga att materialet är enastående mot yttre påfrestningar och har på så sätt också en skyddande funktion. Skinnbyxor kan också vara skönt mot huden, nästan bokstavligen en andra hud, det naturliga materialet andas och formas efter din kropp, genom bruk och tid. Ett enkelt trix för att forma dina skinnbyxor snabbare är att fukta dem lätt och bär dem tills de torkar. Skinn är ett naturmaterial och har också särskilda tvättråd. Glöm inte att kolla tvättinstruktionerna innan du lägger dem i tvättmaskinen. Det är också bra att använda särskilt rengöringsmedel. Samt att behandla och smörja in det efterföljande. Kolla vår webbshop STYLEPIT för att hitta några i just din stil. Våra priser är lägre än de flesta så tveka inte att skaffa dina nya skinnbyxor för dam på rea. Vi har just nu många fina erbjudanden på skinnbyxa dam i vår webbshop. Missa inte detta fantastiska erbjudande. Beställ snarast dina nya skinnbyxor på rea hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Vill du experimentera som Lady Gaga?

  Om du tillhör den mer tuffa kvinnan med stark attityd, kanske du har längtat efter ett par rejäla svarta skinnbyxor som knockar de mesigare varianter. Bland vårt raffinerade sortiment finns det skinnbyxor med dragkedja eller skinnbyxor med snörning. Vill du sticka ut från mängden och skaffa dig de snyggaste skinnbyxorna på stan då skall du kolla STYLEPIT’s online sida för vidare inspiration. En annan bra stilikon för er som gillar en excentrisk stil är den stora världsartisten Lady Gaga, hon lärde sig tidigt att förhandlade till sig de udda plaggen till ett billigt pris, och lade ner mycket tid på att förbereda sina styles. Det finns inte många begränsningar för vad hon använder som överdel till sina skinnbyxor. Hon använder också ofta olika peruker för att skifta stilen, ganska effektfullt. Bara fantasin sätter gränser. Madonna och Heidi Klum är några andra exempel på kända människor som burit dam skinnbyxor. Skinnbyxan är dessutom utmärkt klimatsmart som håller på vår miljö. Skinn finns i stort överflöd då det oftast är en biprodukt. Många klädföretag använder medvetet skinn från slaktdjur. Skinn är också ett utmärkt material mot vind och kyla.

  Skinnbyxan har varit populärt länge, flera hundra år

  En annan grupp människor i det nordliga Sverige som har använt skinnbyxor, och det under flera århundraden, är samerna som kanske inte är de som blir flitigast omnämnda i modesammanhang. De tillverkade sina kläder av renens päls och skinn och utbytte handel mellan öst och väst i många hundra år. Först garvade man renskinnet som innebär att man tar bort håret från skinnet. Skinnet läggs senare i blöt och efter några veckor släpper håret, var efter man färgar skinnet i ett barkbad. Barkbadet både färgar och konserverar skinnet. Efter denna procedur så är det dags att smörja och mjukgöra skinnet. Av detta skinnet tillverkade man alltså skinnbyxor under flera hundra år för både män och kvinnor. Skinnbyxan ansågs bli helt vattentäta efter många smorningar. Det vill säga kan man kan hålla sina skinnbyxor i ett gott skick vid att smörja in och använda rätt rengöringsmedel så kanske du har fått ett nytt plagg för resten av livet. Kolla STYLEPIT’s sortiment och hitta dina första dam skinnbyxor.

  Unna dig själv ett par feminina och hållbara skinnbyxor

  När du har bestämt dig för att inskaffa detta fantastiskt hållbara plagg så besöker du bara vår webbshop och klickar dig fram till dina favoriter. Vi har svarta skinnbyxor och naturfärgat bruna mockabyxor. De nättare mocka modellerna kan lätt bäras tillsammans med en fin blus och blanka pumps och så är du redo till din viktiga arbetsintervju. De är feminina, behagligt svala och varma på samma gång, snygga och otroligt eleganta. Med en lång historia av hållbara skinnbyxor som tål det nordiska klimatet och som samtidigt utvecklats och blivit det där extra lyxiga plagget gör att det blir unikt och oemotståndligt. Passa på att beställ hem dina favoriter. Se till att mäta din kropp innan din beställning för rätt storlek. Mät upp midja, stuss och beninnerlängd för bäst komfort och passform. Då har du störst chans att lyckas med dina inköp online. Stå över alla jobbiga köer i shoppingcentrum och låt dig förföras på nätet. Beställ hem och prova framför spegeln i lugn och ro. Super enkelt och kul dessutom!