Stylepit
Fri frakt vid köp över 399 kr50 dagars öppet köp4.7 av 5 på Trustpilot

Skönhet

358 st
358 st
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -25%
  -30%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -30%
  -25%
  -25%
  -30%
  -25%
  -25%
  -25%
  -30%
  -25%
  -25%
  -40%
  -25%
  -30%
  -25%
  -40%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -40%
  -40%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%

  Styla håret och matcha humöret

  En kvinnas hår kan se ut precis hur som helst, det kan vara rött, blont, brunt eller vilken färg som helst. För att få till just den frisyr du är ute efter kan rätt hårprodukt komma till stor nytta. Det syns när ditt hår trivs och tas hand om, det glänser och känns fylligt. Istället för att låta topparna bli slitna, kan du välja att lägga ner tid på hårvård. Forma din frisyr efter dagens humör, en snygg uppsättning kan lyfta vilken dag som helst, medan en löst hängande fläta kan skapa den rätta bohemiska stilen du är ute efter. En kvinna med rätt frisyr utstrålar en kravlös beauty och kan få vem som helst att bli knäsvag. Även om du väljer att inte lägga så mycket smink i ansiktet, så kan du med rätt håruppsättning bli redo för festen. Borsta igenom håret och locka det till volym, det krävs inte mer än så, för att du ska känna dig snygg. Om du istället föredrar att lägga mer make-up, då kan du välja att dra tillbaka håret och fästa det i en lång och hög hästsvans, den perfekta kombinationen för en stilren look.

  Dofta gott och charma din omgivning

  En parfym fungerar varje dag. Du kan välja en mildare sort till vardags och en starkare doft till festen. Hos STYLEPIT hittar du billiga parfymer från många kända och bra märken, både söta aromer, friska dofter och smygande eleganta varianter. En parfym gör oss väldoftande och med rätt sort kan du förföra vem du vill. Dra in dina medmänniskor i en sensuell essens, eller förgyll luftens egen doft med en fräsch parfym för dam. Det är smidigt att köpa parfym på nätet och du slipper att stressa och trängas i köer. Köp en parfym online som doftar blomster, sött eller som har den där starkt karaktäristiska aromen. Hos STYLEPIT hittar du ett brett utbud och oberoende av vilken du föredrar, så kommer din parfym att skapa en glad känsla av feminin spänning. De flesta parfymer håller dessutom länge, så att du under en lång tid kan dofta precis så gott och friskt du vill. När du köper parfym online, får du den hemskickad och kan direkt ta den på dig. Det är enkelt och bekvämt att handla på nätet och på bara några klick kan du skapa din egen kvinnligt doftande skönhet.

  Förstärk din egen skönhet med billigt smink

  När du vill framhäva dina bästa ansiktsdrag finns det många sätt att göra det på. Ett av dem är att lägga på bra make up. För att se till att det håller hela dagen är det viktigt att fokusera på grunden. Se till att den blir välgjord, vilket du enkelt fixar med en bra primer och foundation. Toppa sedan med ett puder om du vill att huden ska få ett matt utseende. När grunden är lagd, då kan du fortsätta till ögonen och välja ut den ögonskugga som bäst förstärker din egen ögonfärg. Ge sedan volym till dina fransar med en bra mascara. Om du valt att tona ner sminket du har på ögonen, då kan du istället välja ett kraftigare läppstift och på så vis framhäva dina läppar. Det är upp till dig att välja fokus och om du föredrar mycket ögonsmink, då kan det vara bra att hålla läpparna neutrala. Lägg mer tid på dina bästa sidor och betona skönheten i dig. Kanske älskar du dina läppar eller kindben. Betona då dessa delar, så att alla runt omkring dig ser det du helst visar upp. Köp ditt smink online, det går både snabbt och smidigt.

  Skönhet och det gyllene snittet

  Det finns ingen som kan säga exakt vad skönhet är, eftersom det är upp till var och en att själv göra den bedömningen. Det finns dock dokumenterade förklaringsförsök om vad skönhet är och den första västerländska teorin hittas i verk av de tidiga grekiska filosoferna, såsom Pythagoras. Enligt dem fanns ett starkt samband mellan matematik och skönhet, där föremål i proportion till det gyllene snittet ansågs mer attraktiva. Det gyllene snittet är ett mått som mäter harmoniska förhållanden i en struktur. Den antika grekiska arkitekturen är baserad på just denna syn och när detta synsätt om proportioner och symmetri återupptäcktes i renässansens Europa kom det att kallas klassiskt ideal. En människa som stämmer överens med den teorin kallas för en klassisk skönhet, men om det är något som går i enlighet med verkligheten är diskutabelt. Klassisk skönhet är något som finns i oss alla och alla är vi unika. Genom tiderna har skönhet definierats för att sedan omdefinieras och i olika kulturer ser skönhet ut på helt olika sätt. Det är alltså subjektivt och upp till var och en att själv upptäcka vad som är vackert. Kolla in utbudet hos STYLEPIT och hitta allt inom skönhet för dam.