Stylepit
Fri frakt vid köp över 399 krRetur fram till 1. feb.4.7 av 5 på Trustpilot

Smink

97 st
97 st
  • 1
  • 2
  • >
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  • 1
  • 2
  • >

  Så har sminket använts genom åren

  Genom alla tider har sminket använts flitigt, men i olika syften beroende på period. Även om det nuförtiden oftast är kvinnor som använder smink, så var förmodligen männen de första att bära smink, men då inte för att försköna utan i andra syften. På forntiden målade sig männen ofta för att kamouflera sig under jakten. Dolda bakom sminket kunde de fånga maten för dagen. I Egypten innan Kristi födelse, fungerade sminket som ett skydd mot solen, vilket både män och kvinnor utnyttjade. Man har hittat många bevis på att smink användes redan på den tiden, tack vare utgrävningar av gamla egyptiska gravar. Det sägs att det i det gamla Egypten även användes ricinolja som en skyddande balsam och även hudkrämer användes gjorda av bivax, olivolja och rosenvatten. Till och med de gamla grekerna använde kosmetika och under många historiska krig var det även vanligt att soldaterna målade sig, antingen för att undvika att bli sedda, eller för att skrämma sina motståndare. I dagens samhälle däremot används sminket mer sparsamt och oftast för att försköna våra befintliga ansiktsdrag, på ett naturligt och vackert sätt. Hitta billig smink på nätet och handla under en rea på smink.

  Dina ögon säger mer än tusen ord

  Sminkprodukter för dina ögon finns i mängder och går att kombinera i all oändlighet. Du kan med enkla metoder skapa en fängslande blick som fångar allas uppmärksamhet. Förstärk dina ögons färger eller få de att se större ut, med hjälp av jättebilligt smink. Med en kajal eller eyeliner, kan du skapa en intensiv och sensuell blick, genom att ge ögat en smalare, större eller rundare kontur. Dessa pennor finns i olika färger och kommer i fast eller flytande form. För att ytterligare förstärka den känsla du vill uppnå, kan du lägga en snygg ögonskugga på ögonlocken. Framhäv nyansen av din egen ögonfärg genom att matcha den med en ögonskugga som är den raka motsatsen. Ett superenkelt knep, som alltid fungerar. Hos STYLEPIT finns ögonskuggor i ett brett färgspektrum och du kan enkelt köpa smink online billigt. Som grädden på moset kan du sedan toppa de redan vackra och djupa ögonen med en snygg mascara från STYLEPIT. En bra mascara både förlänger och färgar dina ögonfransar, vilket gör dem fylligare. Mascara finns i flera olika färger, beroende på hur skarp blick du vill skapa. Passa på att köpa smink på nätet, enkelt och snabbt.

  En bra grund för en hållbar makeup

  För att fixa den perfekta makeupen, då är det viktigt att lägga en bra grund. Grunden gör så att din hud får den släta och rena looken, samtidigt som den ser till att resten av sminket sitter kvar. Det är enklare än du tror att uppnå den perfekta hyn och knepet är att satsa på bra smink, som håller länge. Efter du använt hudkräm, då är det dags att lägga på primern, som har till uppgift att jämna ut och skapa ett snyggare och mer hållbart resultat. När du lagt på primer smink och sedan vill dölja ojämna färgtoner i huden, då fungerar en foundation utmärkt. De finns att köpa i många toner och det är viktigt att se till att välja rätt sort för just din hud. Ta inte på för mycket, utan lägg på ett tunt lager för att skapa det naturliga utseendet av perfekt hy. Foundation-smink går att köpa billigt online, i flytande form och som kräm eller puder. Om din hud är oljig och glansig, då kan det vara värt att lägga på ett lager puder eftersom det gör så att din hud får ett matt och fräscht utseende.

  Mineralsmink tar väl hand om din hud

  Om du har känslig hud eller lider av andra typer av hudproblem, då är mineralsmink något att testa. Egentligen är denna typ av smink något som alla borde prova. Att använda mineralsmink istället för andra typer av smink har nämligen många fördelar, eftersom det endast består av naturliga mineraler och inget kemiskt innehåll. Dessa typer av produkter irriterar knappt huden något och dessutom skyddar mineralsmink ofta mot solen, tack vare zinken i sminket. Denna typ av smink började tillverkas redan på 70-talet och idag är det många märken som tillverkar det. Leta bland produkterna hos STYLEPIT och handla ditt smink billigt online. Oavsett om du använder mineralsmink eller någon annan typ, så är det en varm rekommendation vad gäller make-up att du fokuserar på ditt ansiktes bästa drag och låter resten vara diskret sminkat. På så vis uppnår du en harmonisk look och framhäver dina starkaste sidor. Eftersom vi alla är olika, så är det också helt personligt vilket typ av smink som passar oss. Därför är det värt att testa dig fram för att hitta till din favorit och sedan kan du köpa smink på rea och skapa ditt eget varierade lager.