Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Smycken

10 st
10 st
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%

  Gillar du stora volumiösa smycken, eller 90-tals looken?

  Om man kollar på rådande smyckestrender så hittar man många framträdande inslag med överdimensionerade och färgsprakande statement-örhängen. Gärna med exotisk touch. Kanske ett träörhänge med en ananas eller palmblad? Palmbland och monstera blad är bland de stora favoriterna. En annan favorit, om än kanske mer otippad är chokerhalsbandet som är tillbaka med stormsteg. Ingen har väl glömt Leon och Natalie Portman i rollen som Mathilda där hon bär det tighta elastiska chokerhalsbandet med er rad olika klädesplagg. 90-talet är helt enkelt tillbaka! Få massor av pluspoäng i modehimlen och damma av ditt tighta elastiska chokerhalsband med hänge. Andra heta tips är diadem av olika slag eller hårband. Om du väljer ett med juvelprydda dekorationer kan du dessutom kombinera dem som en del av din smyckesstil. Det vill säga att du kan välja mellan att bära ett diadem eller ett vackert halsband. Diademet fyller här en funktion och är ett utmärkt smycke att ha i en håruppsättning. När det kommer till smycken är det ofta en bra idé att tänka less is more. Välj mellan halssmycke, hårsmycke och eller örhängen.

  Duon Gitte Dyrberg och Henning Kern skapar smycken med kärlek

  Det har blivit lättare än någonsin att köpa snygga och eleganta damsmycken online. I vår webbshop kan du klicka dig fram till en rad olika varianter. Bland annat kan du hitta de så populära Dyrberg Kern smycken från den danska duon med samma namn. Duon som båda kommer från två olika bakgrunder har var och en sin unika vinkel på sin design som på bästa vis kompletterar varandra. När duon Gitte Dyrberg och Henning Kern möttes uppstod deras helt egna dynamik och den har bara fortsatt att växa. Precis som deras kollektion med smycken. De välkända smycken från Dyrberg Kern skapas för hand. De genomgår flera processer så som gjutning, polering och plätering av metallbasen, för sedan bli handflätade i läder, därefter beskurna, polerade och sist men inte minst sker införande av halvädelstenar och lysande kristaller. Varje smycke genomgår ett fyrtiotal processer innan de når det magiska ögonblicket där de möter sin kommande bärare. Duon önskar skapa kärlek i varje minsta beståndsdel. Tveka inte att klicka dig fram till dessa lyckostenar på STYLEPIT. Dessa smycken skall helst upplevas och bäras, besök vår webbshop och leta dig fram till dina favoritstenar.

  Smycken som bär på historia med olika betydelser

  Unna dig ditt helt egna smycke online eller ge bort ett smycke till din partner, vän eller familjemedlem. Anledningarna kan vara många och inte minst för att visa din uppskattning till nära och kära. Historiskt sett och i de flesta kulturer har man burit smycken som statussymboler på grund av materialets värde, smyckets hantverk eller för smyckets eventuella betydelseladdade symbolik. Det finns många olika smycken och genom tiderna har man burit smycken från topp till tå, från hårsmycken till tåringar för att nämna några. Hur man bär smycken varierar också beroendes på faktorer som ålder, kön, olika kulturer och i de flesta delar av världen har seden att bära smycken varit förknippat med vuxna kvinnor. I Europa har smycken för män varit mer blygsamma i jämförelse med kvinnan både bakåt i tiden och i nutiden. I nutiden bär vi ofta smycken i olika syften. Bland annat kan de vara funktionella såsom hårsmycken eller armbandsur. De kan också ha ett symboliskt värde, personligt som socialt, såsom en vigselring eller kungakrona. Andra grunder kan vara religiösa eller konstnärliga.

  Se till att skaffa smycken till olika sammanhang

  Skaffa ett smycke som matchar med ditt behov och dina personliga historier. På STYLEPIT kan du shoppa bland dropp-, runda- och stenformade varianter i material som ädelstenar, guld och silver. Olika outfits passar med olika smycken, med utgångspunkt i din basgarderob kan du börja bygga en samlad smyckessamling och på så sätt fördjupa och nyansera din personliga stil. Se till att du inte fastnar heller, såklart skall det vara plats till nyheter och spontana inköp. Vid formella tillfällen kan det vara smart att tänka mindre smycken som guld och pärlor. Hämta inspiration på dina favorit modebloggar och bland spännande magasin. Se till att glimra ordentligt vid nästa bröllop eller studentfest. Ett smycke som passar de flesta och som fungerar i olika sammanhang är de helt enkla guld-, silverringarna eller pärlörhängena. Varför inte skaffa ett par klassiska ringar och komplettera med ett häftigt oversize armband? Det bästa hos STYLEPIT är att det finns så mycket att välja bland, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett lågt pris. Du beställer enkelt hem din nya smycken på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt* inom 2-3 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars öppet köp. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.