Fri frakt vid köp över 399 kr50 dagars öppet köp9,4 på Trustpilot

Solkrämer

9 st
9 st
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%

  Spraya på dig solskyddet för perfekt resultat

  Det är inte alla som tycker om att smörja in huden med en kräm. Dels för att det ibland lämnar vita ränder, men också för att det lätt känns kletigt i händerna. Sådana här gånger är en solskyddsspray att rekommendera, med den lätta puffen applicerar du smidigt ditt spf-solskydd på huden och du kommer att få ett jämt och mjukt resultat. Med en solskyddsspray är det enkelt att smörja in huden, du kommer dessutom åt ställen som annars kan vara svåra att nå. Du slipper att be någon om hjälp med ryggen, istället kan du själv spraya och känna dig trygg när du vistas i solen. Sprayens strålar svalkar dessutom när de landar på din hud, så du får en dubbeleffekt som både skyddar och kyler ner. Precis som med alla solskydd, så kommer också sprayen i många olika styrkor, så att du ska kunna anpassa efter din egen hudtyp och få det skydd som passar dig. Köp din solskyddsspray hos STYLEPIT och upplev den sköna känslan av strålarna som landar på din hud. Den är hur enkel som helst att applicera och du kommer att få ett jämnt och fint resultat.

  Ekologiskt solskydd för säkert solande

  För att ta ditt solskydd ytterligare ett steg och ge din hud det faktiska skydd den förtjänar, så är det värt att köpa en ekologisk solkräm. Denna naturliga typ av sunscreen vårdar och tar hand om din hud, den ser till att du skyddas mot solens starka strålar, så att du får en snygg och fräsch bränna. Testa ett ekologiskt solskydd, du kommer direkt att tycka om det och kunna njuta av hur mjukt det appliceras på din kropp. Vilken solskyddsfaktor du väljer, är en personlig smaksak. Oavsett om du föredrar krämer eller spray, så hittar du det här. STYLEPIT har ett varierat utbud, så att du kan njuta av din tid i solen medan du känner dig fullt skyddad. Passa på när det är solkräm-rea, och få en solkräm billigt. Med en ekologisk solkräm i väskan kommer du att kunna ta för dig av allt dagen har att erbjuda och njuta av spännande uteaktiviteter. Om du ska vara ute just under de varmaste timmarna mitt på dagen, då kan du ta på dig en hatt och känna dig extra skyddad hela dagen. Upplev solskydd när det är som bäst, med ekologiska och naturliga ingredienser.

  Perfekta brännan med bästa sololjan

  På sensommaren eller under dina allra sista dagar på semestern, då kanske du vill slå på stort och göra den sista finjusteringen på färgen. När din hud har blivit van med solen och du känner dig redo för att ta upp solens strålar ännu mer, då kan du testa en sololja. Applicera den härliga oljan på huden och känn hur solen värmer din kropp. Du kommer att fixa brännan på nolltid och med den bästa sololjan får du den perfekta färgen. När du sedan känner dig klar, kan du ta ett dopp i det svalkande vattnet och sedan ta på dig ett bra solskydd när du kommer upp, så att du undviker att bränna dig. Med en sollotion som passar dig, kommer du nämligen också att få en vacker brunfärg, men utan att du bränner dig. Den bästa solbrännan får du när huden långsamt får uppta solens strålar och steg för steg får bygga på färgen. Med en bra solkräm får du precis den effekten och din hud kommer att märka detta. Passa på nu och fixa den bästa gyllenbruna brännan, för ett fräscht och strålande utseende.

  Vårda huden efter en dag i solen

  Tur är det väl att det finns solcreme, för annars skulle vi inte kunna njuta på samma sätt under våra semesterresor till solen. Du kan vandra genom vackra landskap, shoppa i en storstad, ligga vid poolen och glassa eller känna sanden under fötterna när du vilar på stranden. Du kan göra vad du vill eftersom du vet att ditt solskydd tar hand om resten. Inga brända axlar och ingen röd näsa, det kan inte bli bättre än så. När dagen sedan är över och du har gjort alla aktiviteter du planerat, insmord med solcrem, då finns det ingen bättre känsla än att komma hem och ställa dig i duschen. När du sedan kliver ut känns huden kanske lite torr ändå, trots att du använt solskydd. Då är det ett perfekt tillfälle för en after sun. Smörj in din solbrända hud med en after sun lotion och känn svalkan som sprider sig över din kropp. En efter-sol är en viktig sak att ta med dig eller att ha hemma under sommaren, eftersom din hud behöver återhämta sig efter en heldag i solen. Med en härlig after sun får du både en snygg bränna som håller längre, samtidigt som din hud hålls mjuk och återfuktad.