Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

T -shirt dam

268 st
268 st
  • 1
  • 2
  • 3
  • >
  -30%
  -15%
  -30%
  -15%
  -70%
  -75%
  -25%
  -25%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -60%
  -30%
  -15%
  -15%
  -25%
  -15%
  • 1
  • 2
  • 3
  • >

  Det obligatoriska trycket!

  T-shirt, eller t-tröja på svenska, liknar bokstaven T då ärmarna har en rät vinkel och formar på så sätt bokstaven. Klädesplagget tillverkas vanligtvis i bomull men många nya varianter kan numer inskaffas. De första t-shirts kan man härleda till den amerikanska armén under första världskriget. Men först under 1950-talet började de bli mer vanliga. Under en längre tid har också t-shirts trycket varit ett etablerat koncept för plagget. Det är fortfarande populärt med tryck på t-shirten. Det grafiska trycket kan vara med till att sprida olika budskap, allt från reklam för ett märke eller vara, men det kan också vara för att sprida ett politiskt budskap, eller varför inte ett livsmotto? Det är också en typisk DIY aktivitet, där du enkelt printar ut ditt budskap, och stryker på den via ett papper och strykjärn. Se till att hitta en snygg skrift och motto och vips så kan du bära en t-shirt med ett eget designad motto på. Kanske du tillhör en grupp eller klubb och gärna trycker upp ett helt gäng t-shirts. Det är lättare än någonsin att sprida goda budskap. Låt fantasin flöda och skaffa ett helt gäng t-shirts till nästa klubbmöte.

  T-shirten är definitivt här för att stanna

  T-shirten är definitivt här för att stanna och det intressanta är att den fortsätter att utvecklas och nya sätt att bära den uppstår med jämna mellanrum. Den är nämligen hetare än någonsin och de senaste modetrenderna använder den i nya sammanhang. Välj till exempel en t-shirt med tryck på, såklart ditt favoritmärke eller favoritmotto, sätt ihop den ganska traditionellt med ett par mom-jeans men ovanpå kan du bära en klänning med tunna band. Detta är en het trend och helst kan klänningen vara halvtransparent så att trycket på t-shirten lyser igenom. Även om t-shirts och jeans är en klassisk kombo så ger lager på lager känslan ett helt nytt uttryck. Vilka är dina favoritmärken just nu? Letar man bland de stora modehusen kan man se aktuella märken som Marc Jacobs och Karl Lagerfelds. En annan het designer t-shirt är den djärva Moschino, en logotröja av Jeremy Scotts. Hitta din egna variant i sortimentet hos STYLEPIT. I vår webbshop har alla råd att köpa en t-shirt som passar just dem.

  Trender är till för att brytas

  Det bästa med t-shirts är att de behöver inte vara från de mest prestige fyllda modehus eller ha den högsta seriositet. Ibland är det till och med mer avantgarde att ha en knasig eller ironisk t-shirt. Och varför inte leta upp en t-shirt från dina gamla barndomslådor. Ge den nytt liv och du har garanterat en historia förknippad med just din gamla t-shirt. Eller tryck själv ett meddelande som du tycker din omgivning skall se. Om du däremot måste följa trenderna. Kan vi meddela att den sportdominerande normcore trenden blir allt mer ersatt av en kortärmad t-shirt med märkeslogotyp. Kör en med logotyp mitt på bröstet, helst med stora bokstäver. Trender är ju dock till för att brytas så att vem som helst kan ju köra sitt egna race om man så behagar. Bara fantasin sätter gränser. Det bästa hos STYLEPIT är att det finns så mycket att välja bland, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett lågt pris. Du beställer enkelt hem din nya snygga t-shirt på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Se till att skaffa ett helt gäng

  Hos STYLEPIT köper du coola t-shirts i dammodeller, du kan hitta v ringade modeller eller helt klassiska, allt efter smak och behag. Låt dig inspireras på olika modebloggar och bland rådande trender. Kanske du är trött på den Skandinaviska och hellre kollar utåt vad som finns i andra länder och på andra platser. Härligt för då kan du söka runt hur enkelt som helst. Du beställer dessutom lika enkelt. Skicka din beställning via vår webbshop och invänta varorna på posten. Betalar gör du även på samma gång. Kan det bli enklare? Knappast. Vi kan inte släppa t-shirten och den coola stil som du kan skapa med lite inspiration samlat med intuition och fantasi. Det bästa av allt är att t-shirten inte kostar skjortan utan kan oftast köpas för en mindre peng. Se till att skaffa ett helt gäng på samma gång. Du kan behöva en till träning, en som pyjamas, en till det där extrajobbet i verkstaden, en när du skall till stranden och en på kontoret. Det finns helt enkelt inte ett motsvarande plagg som dessutom är totalt trendigt och som smyger sig in i de allra största modehus. Det är för bra för att vara sant helt enkelt. Besök STYLEPIT för att komma över dina favoriter.