Fri frakt vid köp över 499 kr50 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Tofflor

7 st
7 st
  -60%
  -60%

  Vinterns mörker blir lättare med ett par värmetofflor

  Det absolut skönaste sättet att njuta av vinterns kyla, är att gosa ner fötterna i ett par tofflor för dam och slippa frossan i kroppen. Rör ihop en kopp varm choklad, eller kanske lite smakrikt te och kura ihop dig i soffan. Du undviker det kalla golvet mot dina fötter och hela kroppen hålls behagligt varm när du kliver i ett par innetofflor för dam. Den där känslan när du kommer hem från jobbet eller vart du nu har varit och tårna är alldeles frusna efter den kalla promenaden. Du kommer äntligen in genom dörren och det första du gör är att slänga av dig dina blöta vinterskor och de nedkylda sockarna. Istället hoppar du i ett par mjuka varma tofflor för dam och genast känner du hur temperaturen går upp igen. Ingen idé att frysa längre, du har hittat lösningen på vinterns kyla. Nu kan du lägga dagen bakom dig och bara njuta av allt vad kvällen har att bjuda på. Hos STYLEPIT hittar du mysiga och billiga tofflor, dessutom får du snabba leveranser när du gör en beställning. Från och med nu behöver du aldrig mer ha kalla fötter.

  Kändisarna bär flitigt de mjuka skorna

  Nu för tiden kan inneskor se ut precis hur som helst, nätta, färgglada, mjuka, fluffiga. Listan är lång, det finns till och med tofflor som folk tycker om att bära utanför hemmet. I och med att många tofflor numera har grövre sulor och andra som liknar vanliga skor för utomhusbruk, är det inte ovanligt att se tofflorna just utomhus. Det finns dock många olika åsikter om det är rätt eller fel att bära tofflor ute. Vissa tycker att det är totalt fel och att det ser ovårdat ut, nästan som om personen i fråga är helt obrydd. Andra tycker att det är snyggt och dessutom den perfekta skon att ta på sig för att få det bekvämt på promenaden ner till affären. Trots att det finns delade meningar, så ses dessa inneskor för dam användas flitigt bland dagens kändisar. Stolta kvinnor som har på sig dessa mysiga skor utomhus, fastän de kategoriseras som inneskor. Det är alltså helt upp till var och en att bestämma hur och när man vill ha dessa sköna skor på sig. Om du vill så fungerar ett par damtofflor i alla situationer, det är bara du som kan sätta stopp för när de är passande eller inte.

  Glöm inte bort att tvätta dina tofflor

  En toffel är något som går att använda om och om igen, de håller sig ständigt moderna och slits sällan ut som andra skor kan göra. De anpassas direkt efter din fot och efter att du gått i dem ett tag, kommer de att ha gjutits efter din form. Du får den perfekta produkten att använda året runt, eftersom att alla fötter förtjänar att ha det skönt, oavsett årstid. Något som är viktigt att tänka på, när du använder tofflor, är att tvätta dem regelbundet. Ofta går vi barfota i dessa sköna skor och om vi drar en jämförelse till ett par strumpor, så brukar vi oftast tvätta de efter varje användning. Även om det kanske inte är nödvändigt att tvätta dina tofflor efter varje gång du använt dem, så är det viktigt att tänka på att rengöra dem ofta. På så vis hålls de fräscha och härliga under en lång tid. Precis som det är bra att tvätta dem ofta, är det bra att ha flera olika par. Tänk bara själv när du har det ena paret på tork, vad ska du då stoppa dina fötter i om inte ett annat par snygga damtofflor.

  Starta dagen med ett par mjuka morgontofflor

  Du stiger upp på morgonen och sätter dig på sängkanten, nedanför står dem, dina favorittofflor och väntar på dig. Du sticker in fötterna i dem och du är nu redo att ta dig an dagen. Med det varierade utbudet av morgontofflor för dam i färger som blå, brun, grå, röd och svart kommer du garanterat att få den start på dagen du vill ha. Hos STYLEPIT hittar du flera olika sorter, både varmare och grövre varianter, till lite sötare sorter. Mängder av billiga tofflor för dam, så att just du ska få det par du vill ha. Ett par tofflor är dessutom den optimala presenten eller julklappen, både till män och kvinnor. Du behöver inte spendera en förmögenhet, men ändå vara säker på att personen som tar emot den underbara gåvan kommer att uppskatta den. Tack vare den anpassningsbara formen är det lätt att handla tofflor till andra, även om du inte är hundra procent säker på vilken storlek du borde köpa. De passar alla personligheter och alla fötter, aldrig har det varit enklare att fixa klapparna till väninnorna.