Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Vinterjackor

62 st
62 st
  -70%
  -60%
  -50%
  -60%
  -50%
  -35%
  -35%
  -80%
  -60%
  -60%
  -40%
  -30%
  -30%
  -40%
  -40%
  -60%
  -50%
  -40%
  -70%
  -60%
  -30%
  -50%
  -70%
  -50%
  -25%
  -30%
  -70%
  -50%
  -30%
  -60%
  -60%
  -50%
  -30%
  -50%
  -50%
  -50%
  -40%
  -40%
  -60%
  -80%
  -70%
  -70%
  -30%
  -50%
  -70%
  -50%
  -70%
  -70%
  -60%
  -60%
  -40%
  -70%
  -50%

  Snygga vinterjackor till ett lågt pris

  Bland vårt sortiment kan du garanterat hitta snygga vinterjackor till ett lågt pris. Många av våra vinterjackor för dam är på rea, så passa på så snart du kan. Nu kan du välja och vraka bland våra vinterjackor dam, till slut kanske du har hittat en ny jacka i din helt unika stil. När du beställer hem din nya vinterjacka kan du prova den tillsammans med dina andra plagg. Låt dig också inspireras där hemma på nätet. Hitta dina favorit ytterplagg som du bara inte kan leva utan. Du kan i lugn och ro se om färgen och figuren passar med dina andra klädesplagg. Kanske behöver du två så att de matchar alla dina coola vinterstövlar eller kängor. Eller kanske du är så frusen att du gärna har både en tunn in under och en tjockare vinterjacka utanpå. Du behöver inte längre välja för hos oss kan du hitta ditt nya plagg till ett lågt pris att din plånbok också klarar det. Hitta din nya snygga vinterjacka hos STYLEPIT vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Vi har en brett sortiment av välkända märkesjackor

  När vinterkylan biter som hårdast är det viktigt att hitta en varm vinterjacka med ett rejält och hållbart foder. Våra varma vinterjackor för dam håller inte bara värmen de är också snygga och moderiktiga. Letar du till exempel efter en klassisk svart modell som kan hålla i flera år så har du äntligen hittat rätt. STYLEPIT’s sortiment är oumbärligt med sin stora variation och sina låga priser. Vi har din nya dam vinterjacka på rea. Bland sortimentet kan du hitta en lång rad välkända märkesjackor. Det finns något för alla smaker, de som gillar den sportiga stilen, den eleganta, kontorsdamen, unga kvinnor och praktiska vinterjackor. Nu kan du få den vinterjackan till dam som du alltid önskat och till ett billigt pris dessutom. STYLEPIT vill tillgodose alla dina behov och samtidigt tillfredsställa din unika stil. Tveka inte att kolla vårt sortiment och våra erbjudanden bland vinterjackor dam med märken som Hummel Fashion, STYLEPIT, Superdry, PULZ, Vero Moda, Peak Performance, Minimum och French Connection som nu känns trendigare än någonsin.

  Köp din nya vinterjacka klimatsmart

  Våra vinterjackor finns i många olika modeller, vi har dunjackor, rockar, parkasjackor, skinnjackor och ulljackor. De olika modellerna har olika ändamål. Till exempel dunjackan är bra att ha när det är riktigt kallt och kanske den som används bäst i de norra delarna av landet, rock kan lätt bäras på kortare turer och i ett halvkallt klimat, parkasjackan är typiskt bäst under våren och hösten och i de ljumma delarna. Skinnjackan beroendes på tjocklek kan fungera bra hela vintern och håller hårt mot kylan, likaså ulljackan. Vi har också vinterjackor i päls. Ulljackan och skinnjackan är dessutom två utmärkta naturmaterial som håller på miljö och klimat. Skinn finns i stort överflöd då det oftast är en biprodukt till det kött vi äter. Många klädföretag använder medvetet skinn från slaktdjur. Skinn är också ett utmärkt material mot vind och kyla. Förutom skinn finns det även andra naturliga material som kommer från animaliska fibrer, till exempel ull. Det finns många olika sorters ull, exempelvis fårull, alpackaull och mohair. Att handla kläder medvetet för vår natur och miljö är viktigt för att vi själva ska må bra. Handla medvetet hos STYLEPIT.

  Hitta din nya vinterjacka som håller dina kvalitetsmått

  Vänta inte för länge, köp din nya vinterjacka online hos STYLEPIT så kommer du garanterat hitta det märke och stil som du har letat efter, men ännu inte hittat. Hos oss köper du enkelt över nätet. Inga väntetider ingen trängsel bara att ta reda på dina kroppsmått och hitta rätt storlek. Tänk igenom innan om du är en som gärna går långa promenader och därför kanske skall sikta på en längre modell eller om du tillhör dem aktiva och då bättre passar en kortare dam vinterjacka. Vad är viktigast för dig? Det låga priset eller just den vinterjacka som du drömt om? Vi har också mer exklusiva modeller som kostar mer men som garanterat håller dina kvalitetsmått. Det är viktigt med en bra vinterjacka som uppfyller de funktioner som du saknar. Som sagt vinterjackan är nog det viktigaste plagget i din garderob. Tveka inte längre. Nu kan du välja och vraka, till slut har du hittat din helt unika vinterjacka som passar dina behov och stil. Hitta din nya snygga damjacka i vinter som passar just till dig hos STYLEPIT vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.