Fri frakt vid köp över 399 kr50 dagars öppet köp9,4 på Trustpilot

After shave

1 st
1 st
  -25%

  Skapa de bästa förutsättningarna för en bra hudvård

  Huden är kroppens största organ och har flera livsviktiga uppgifter. Därför är det bra att du tar hand om den på rätt sätt genom att skydda, rengöra och återfukta. Med rätt after shave kan du lätt skydda och återfukta din hy på bästa sätt. Sedan kan den väldoftande after shave krämen fungera som bonus med dess lukt. Leta reda på dina favoriter efter lukt och märke på after shave och skicka sedan din beställning på en eller flera produkter. Hos STYLEPIT kan du välja bland en rad olika kosmetiska produkter som hjälper dig att sköta din ansiktsvård på bästa sätt. Det kan vara guld värt att sköta din hud i längden. Via de bästa rutiner i tidig ålder kan du undgå svåra hudåkommor i framtiden. Skapa bra förutsättningarna för din hudvård med nya produkter från vår online shop. Det är aldrig för sent att ändra på dåliga vanor påbörja dina nya bättre vanor redan idag. Det kan påverka allt från hudåkommor till hur vi åldras så en bra hudvård betyder något för din framtid. Välj hållbara produkter och helst med ekologiska ingredienser, då kan du vara säker på att din hudvård mår prima.

  Ansiktet avslöjar vårt välbefinnande

  En bra och fuktåtergivande aftershave är det självklara valet för den självsäkra, unika och eleganta mannen. Huden och ansiktsvården är kanske en av de viktigaste momenten i vår vardag och det är här vi upptäcker välmående och utstrålning som avslöjar vårt välbefinnande på sikt. Både inre och yttre skönhet möts på ett sätt. Se till att låt humöret stråla med bästa produkter. Vem vill inte både ha lyster och en väldoftande kropp och ansikte på samma gång? Med rätt produkter för just din hy kan du göra ett aktivt val för att se ung och fräsch ut i arbetsliv så som privatliv. Ett fräscht och väldoftande ansikte skapar i sin tur ett lyster som kan få din omgivning att flockas runt dig. Det bästa hos STYLEPIT är att det finns så mycket att välja bland, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett lågt pris. Du beställer enkelt hem din nya aftershave på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt* inom 2-3 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars öppet köp. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Välj bland olika typer av after shave

  Du kan välja mellan olika typer av after shave i form vatten, kräm, salva eller gel beroendes på vilken typ som fungerar bäst på din hud. Kanske du har en favorit, och de olika typerna kan verka olika på just din hud. Välj gärna en som absorberas och känns behaglig både under och efter applicering. Krämer och salvor verkar oftast under en längre tid och mjukgör huden medan en mer vattnig konsistens är lugnande och verkar svalkande i stunden. After shave är ofta milt parfymerad och är ett mildare alternativ till cologne eller parfym. After shave brukade innehålla alkohol för en antiseptisk verkning, men är idag oftast ersatt med andra medel som verkar lika antiseptiska, utan att bränna på huden. Den antiseptiska verkningen skall reducera irritation och inflammation i huden som är lätt hänt efter att du rakad dig. Se till att hitta din favorit och det medel som verkar bäst på din hud. Det finns olika hudtyper som man kan ta reda på vilken som passar en själv bäst, har du till exempel en torr eller känslig hud då behöver du oftast mer återfuktning. Huden kan behöva extra fett efter en rakning eller tvättning. Tveka inte att beställa din nya after shave redan idag.

  Hitta en after shave som fungerar på arbetet, träningen eller på festen

  Vårt tips är att inskaffa flera väldoftande produkter hos STYLEPIT så har du alltid en som passar vid flera olika tillfällen. På arbetet, träningen eller på festen kan vi vilja dofta olika därför kan flera dofter skapa bättre diversitet. Komplettera din after shave med parfym eller annan produkt i samma doftgrupp för bästa resultat. Visst är det smart att skaffa en signaldoft som blir din unika doft som beskriver dig bäst, men variation skadar aldrig, andra dofter vid olika tillfällen kan skapa en bättre dynamik och göra dig mer intressant. Du kan också tänka dofter efter olika årstider. Under vinterhalvåret så kanske en tyngre doft fungerar bättre och under sommaren vill de flesta känna sig lätta och fräscha. Se till att skaffa en after shave eller andra produkter med en doft som du själv och din omgivning njuter av. Annars kan det få motsatt effekt. Det är smart att förvara dina dofter svalt och i skugga, då håller de längst. Nya dofter kommer mixa med din egna unika kroppslukt och på så sätt är det viktigt att låta lukten sitta en stund innan du kan avgöra om den är din doft eller ej. Helst under en hel dag men räkna i alla fall minst tjugo minuter för att bedöma den rimligt.