Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Axelväskor för herr

11 st
11 st
  -25%
  -30%
  -15%
  -15%
  -25%
  -50%

  Den perfekta resepartnern för smart förvaring

  En axelremsväska är det absolut bästa du kan packa i när du ska ut och resa. Samtidigt som den rymmer både dator och andra prylar, så är den också enkel att förvara under exempelvis en flygplansstol. Du slipper att lägga upp den i hatthyllan ovanför dig, så att du får enkel och snabb tillgång till allt du har med dig, under flygningen. Med tanke på dess optimala format, är den en resekompanjon du kommer att älska. När du sedan är framme går den smidigt att hänga över axeln, så att du får båda händerna fria till att göra annat. När den inte används gör den praktiska formen att du enkelt kan förvara den var du vill, den ryms lätt i garderoben eller på någon hylla. Tack vare den smidiga remmen, kan du dessutom hänga den direkt på en krok. Inget krångel under förvaring, men du kan vara säker på att du kommer att få plats för alla dina viktiga saker du vill ha med dig. Dessutom kommer allt du har med dig att finnas lättillgängligt för dig att ta fram, när du än vill. Den absolut smidigaste lösningen, för smart packande. Hos STYLEPIT hittar du en mängd varianter, för allas smak.

  Axelremsväskor i mängder av material och färger

  För att du ska kunna hitta just den väska du är ute efter, så har STYLEPIT skapat ett brett och varierat utbud för dig att ta en titt på. Du hittar väskor i olika format, oavsett om du är ute efter en liten axelväska, en svart axelremsväska eller en axelremsväska i skinn. Här får du snabb och enkel tillgång till alla dessa varianter, plus många fler. Beställ redan idag och få väskan hemskickad, helt utan problem. Dessutom finns det ett stort urval av kända märken att välja bland, för att du ska hitta en hållbar modell tillverkad i slitstarka material. Enkla och klassiska modeller för den som inte behöver packa ner så mycket, eller praktiska varianter med många extrafack där du enkelt stoppar ner dina anteckningsblock, din kringutrustning eller andra tillbehör du kan komma att behöva. Du får portföljens egenskaper där du rymmer papper och annat, men i en form som är mycket smidigare att bära med sig. Du kommer även att märka att du får mycket mer plats där du kan packa ner ännu mer, när du använder en axelväska för herr.

  Väskor för män har funnits länge

  Det är kanske vanligast att höra om att kvinnor brukar bära väskor och liknande, men sanningen är den att män har burit väskor sedan en lång tid tillbaka. På den tid då fickor inte användes, brukade en typ av påse användas där kryddor, örter och pengar förvarades. Ett smidigt sätt för dessa män att vara säker på att alla deras viktiga saker fanns inom räckhåll. Även romerska legionärer brukade bära axelväskor på sin tid och under första och andra världskriget bars dessa praktiska väskor av soldaterna. Senare blev denna typ av axelväska också populär som skolväska och med tiden har dessa väskor kommit att förändras och anpassats efter dagens behov. Från att ha använts till att bära med sig sina skolpapper i, har den gått vidare till att frakta datorer, tidningar, headsets, kameror plus en mängd andra produkter. Med tanke på den vikt dessa väskor ofta måste klara av, är det viktigt att de håller en god kvalitet och tål slitage. Just därför är utbudet hos STYLEPIT väl värt att ta en titt på, det finns nämligen en hel massa produkter som passar ditt dagliga behov. Beställ en axelväska snabbt och enkelt online

  Äventyrlig stil, precis som Indiana Jones

  Med tiden har axelväskan vuxit i popularitet och under 80-talet tillsammans med Indiana Jones, fick vi se hur häftig den kunde vara att använda. I denna praktiska väska rymmer du allt du behöver för att ge dig ut på äventyr. Indiana Jones använde den flitigt som en del av hans utrustning och om en sådan aktiv person tycker att just en axelväska är det som behövs för att underlätta i det dagliga livet, då kan vi garantera att det är en väska alla kommer att tycka om. Det är dock inte förrän på senare tid som denna användbara väska blivit så populär att använda bland män och nu ser vi ett överflöd av snygga modeller från en mängd stora märken. Denna moderna väska ger dig den bekvämlighet du behöver för att ta dig igenom dina dagliga ärenden, utan att behöva släpa på flera olika separata saker. Du kan enkelt lägga ner allt i din axelremsväska i exempelvis svart, där sakerna kommer att ligga säkert tills du behöver dem nästa gång. Ta en titt på utbudet hos STYLEPIT, du hittar enkelt en liten axelremsväska eller en större variant. Det varierade utbudet ger dig tillgång till den väska som matchar just dina behov.