Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Flip-flops för herr

5 st
5 st
  -15%
  -15%
  -15%

  Det låter flipp flopp när du går

  Det härliga med dessa skor är att de får sommarkänslan att dyka upp. Det sköna ljudet de för när du går, flipp flopp, flipp flopp, skapar en harmoniskt värmande känsla som får vem som helst att vilja ta sig ett dopp i havet. Chilla på stranden, eller promenera i stan. Dessa praktiska sandaler är enkla att ta med sig och fungerar i alla situationer. När du väl vant dig att gå i flip flop, kommer du aldrig att vilja byta ut dem. Hos STYLEPIT hittar du en mängd modeller i flera olika färger, det är lätt att köpa dina favoriter. Beställ flip flops online och ge dina fötter de bästa sandalerna de kan tänka sig. När det äntligen börjar bli varmt ute och du känner för att gå i ett par öppna skor, då är flip flopsen det rätta valet. Det härliga ljudet när du går och det skönt stötdämpande stödet dina fötter får, är fantastiskt och somrigt. Om du bär jeans, shorts eller någon annan slags byxa, använd flip flops. Om du bär strandkläder eller mjukiskläder, bär flip flops. Denna bekväma och smidiga sko fungerar till allt, beställ online och se efter själv.

  Flip-flops för ett avslappnat strandmode

  När sommaren kommer eller om du är på semester, då är det inget snack om vilken sandal som är bäst att använda. Det är självklart en flipflop, som med den nätta designen och bekväma sulan garanterar en sko som tar dig igenom allt. Eftersom de är så enkla att ta på och av, så är det den optimala skon att bära på stranden. Du kan lätt sparka av dem om du ska hoppa ner i vattnet och sedan enkelt ta dem på igen. Om du bär en flip flop av gummi kan du till och med ta med skorna ner i havet och slippa känna botten. Dessutom får du nästan inga solmärken på fötterna när du bär en flip-flop. De nätta remmarna döljer knappt något av foten, så att du kan fixa solbrännan samtidigt som du går och om du skulle få sand i skon så är det superlätt att tömma den. Köp flip-flops för herr online och gör dig redo för en dag på stranden du aldrig kommer att glömma. De är bekväma, snygga och går aldrig ur modet. Med ett par flip flops-sandaler på fötterna är du redo för allt dagen har att bjuda på.

  Antika sandaler populärare än någonsin

  Flip flop-sandaler är inte någon ny uppfinning, dessa skor har funnits med oss i många tusen år. Det har hittats bilder på denna typ av sandal på forntida egyptiska väggmålningar, daterat till år 4 000 före Jesu födelse. Så att säga att denna typ av sko är en ny variant är alltså inte helt sant, men det är inte bara en bild som visar att flip flops funnits länge. Det äldsta bevarade paret som hittats sägs komma från omkring år 1 500 före Kristus. Till en början tillverkades dessa sandaler av en mängd olika material, där de forntida egyptiska sandalerna gjordes av papyrus och palmblad, i Afrika använde man råhud och i Indien trä. Dagens sandaler är inget undantag utan går också att hitta i en stor mängd olika material och hos STYLEPIT finns massor av modeller för att du ska hitta ett par som faller i din smak. Denna typ av slippers för herr har alltså funnits länge och än idag är dessa skor populära och används flitigt runt om i världen. Köp dina flip flop för herr hos STYLEPIT och få dem hemskickade på nolltid. Du kommer inte att bli besviken.

  Modern flip flop efter japanska zōri

  Flip flop-skor är sköna att bära och dessutom är de väldigt enkla att ta på. Dessa skor kan användas precis när som helst, eftersom de med sin diskreta och naturliga stil passar till allt. Namnet flip flop är egentligen ett onomatopoetiskt ord, som beskriver det ljud skorna gör när du går. Den moderna flipfloppen som vi känner till den idag blev populär i USA efter andra världskriget när soldaterna kom hem och hade med sig de japanska zōri. I och med att dessa japanska sandaler, som till stor del liknar dagens flip flops, blev mer populära fick flip flop-skon en ny design och började göras i glada färger. Nu hittar du dessa praktiska skor i en mängd olika stilar, färger och det är bara din egen fantasi som kan sätta stopp för vad du kan använda dem till. Stick in fötterna och känn den behagliga känslan av remmen mellan tårna och den friska luften som omsveper dig. Ta en promenad på stranden, genom parken eller en tur i stan, du kommer att förstå varför flip flopsen är så populära. Matcha med dina nya snygga badshorts, det kan inte bli mycket bättre än så.