Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Hoodies

246 st
246 st
  • 1
  • 2
  • 3
  • >
  -45%
  -45%
  -70%
  -20%
  -15%
  -30%
  -60%
  -30%
  -30%
  -30%
  -15%
  -65%
  -65%
  -50%
  -40%
  -40%
  -25%
  -30%
  -40%
  -40%
  -60%
  -25%
  -40%
  -45%
  -30%
  -25%
  -25%
  -40%
  -30%
  -60%
  -50%
  -60%
  -70%
  -60%
  -25%
  -40%
  -25%
  -40%
  -50%
  -45%
  -60%
  -60%
  -50%
  -50%
  -50%
  -70%
  -70%
  -75%
  -60%
  -40%
  -70%
  -60%
  -60%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -50%
  -60%
  -30%
  -15%
  -15%
  -30%
  -30%
  -65%
  -20%
  -30%
  -25%
  -25%
  -15%
  -25%
  -15%
  • 1
  • 2
  • 3
  • >

  Hoodies passar många olika grupper och användningsområden

  Genom hiphopkulturen i New York på 1970-talet, blev luvtröjan otroligt populär, mycket på grund av luvan som man enkelt kunde gömma sig bakom. Modevärlden var snabb att anamma plagget och glamorisera den. Den fick också genomslag via den ikoniska filmen Rocky och Sylvester Stallone. På 1990-talet använde märken som Tommy Hilfiger, Giorgio Armani och Ralph Lauren hoodien som en del av deras basplagg. Från att ha burit en prägel av ett enkelt och simpelt plagg så fick nu alltså hoodies ett språng in i de finare kretsarna. Den blev en status symbol. Rätt märke och rätt timing gör att den får en helt annan framtoning. Idag bärs den till exempel av Facebook grundaren Mark Zuckerberg, och har väl en startat en helt egen trend med normcore stilen och den mer avslappnade chefs looken. Välj och vraka bland dina favoriter hos STYLEPIT. Vi har något för alla smaker och plånböcker. Hitta din guldklimp bland våra billiga hoodies. Kanske både du och dina nära och kära gillar hoodtröjan. Varför inte köpa en till hela familjen? Vi har något för alla smaker och kanske en av er gillar enfärgat och dovt, och en annan mönstrat och färgglatt. Tur för då kan alla bli glada och nöjda. Vi har också en rad kända och väl utvalda märken. Du hittar hoodies för herr och märken som Polo Ralph Lauren, Nike, Solid, Peak Performance och Adidas Originals.

  De snygga huvtröjorna är universala och kan bäras av de flesta oavsett kroppsform

  Köp din hoodies i din favorit färg. Kanske du föredrar en svart med tryck och med svarta tighta jeans. Eller gillar du en mer atletisk version med en grå hoodie och uppvikta beige chinos med ett par vita sneakers. Vi har många snygga hoodies som passar olika typer. Köp hem ett gäng och prova hemma framför spegeln. Hos STYLEPIT behöver du inte stå i långa köer eller nå dit innan stängningsdags, du beställer bara när som helst på dygnet när det passar dig. Be en kompis om smakråd. De snygga huvtröjorna är universala på det sättet att de kan bäras av de flesta oavsett kroppsform och den kan även variera något i storlek. Gillar du till exempel en mer over-size modell eller skall den sitta mer stramt? Du kan både välja större eller tightare modeller, eller gå upp och ner i storlekarna. Kanske du också gillar att tänka praktiskt, och att den skall passa under en jacka eller att den skall få plats ovanpå andra plagg? Många saker att ta ställning till. Tveka inte att beställa bland våra luvtröjor snarast. Använd din tid smart, hos oss beställer du enkelt hem. Kanske vill du köpa två, en lite tunnare till höst och vår, och en lite varmare till vintern. STYLEPIT’s snygga hoodies på rea beställer du enkelt hem på nätet via oss. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Mode, kläder och mjuka prylar är en hel vetenskap

  Har du tänkt på vilka aktiviteter som passar dig, och vilka klädesplagg som hämmar eller främjar denna aktivitet? Det kan göra dina inköpsvanor enklare. Till exempel använder du din hoodies som träningsplagg kanske du föredrar en kortare hoodie att vara flexibel i, eller använder du den som ett värmande huvtröja och då kanske helst bär en längre variant? Allt hänger på situationen. Mode, kläder och mjuka prylar är en hel vetenskap och kanske inte så ytligt som vissa hävdar. Leta reda på din inspirationskälla och låt dig välja och vraka bland olika stilar och kombinationer. Se till så att du inte mixar för många olika stilar på en gång, utan börjar med en och utifrån den provar dig fram med olika nya detaljer. Vem vet kanske du blir den nya trendsetters i ditt sällskap. Framför allt är det viktigt att tycka det är kul. Hos STYLEPIT har vi så låga priser att de flesta har råd att handla hos oss. Våra billiga huvtröjor är dessutom snygga och vi har de flesta klassiska märken.

  Killar som tjejer, män som kvinnor eller gamla som unga

  Skall du ut på båtsemester med kompisarna eller familjen, ja, då passar det utmärkt med en snygg hoodies, ett par fina shorts och seglarskor på fötterna. Eventuellt med en cool keps till i samma klassiska look. Utflykten kommer bli en succé. Kanske till och med dina nära och kära blir avundsjuka och gärna vill köpa deras egna hoodies tröjor. Killar som tjejer, män som kvinnor eller gamla som unga. Alla kan bära detta klädesplagg. Mer jämställt blir det inte och bekvämt dessutom. Se till att hitta en med skönt naturmaterial och du blir också klimatsmart, bättre blir det inte. Vänta inte längre utan gå in på STYLEPIT och börja investera i din nya garderob. Gillar du de mer naturliga och jordnära färgerna som blå, brun, grå, grön eller gillar du de starkare och mer distinkta så köp en ny hoodie i färgerna orange, röd, svart, turkos eller vit. Välj en med snyggt tryck på också, kanske med märkets loggo på, eller en med kul text.