Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Herrjackor

342 st
342 st
  -30%
  -30%
  -20%
  -30%
  -30%
  -15%
  -70%
  -15%
  -75%
  -30%
  -40%
  -15%
  -25%
  -40%
  -15%
  -60%
  -35%
  -30%
  -60%
  -25%
  -35%
  -50%
  -70%
  -25%
  -25%
  -70%
  -30%
  -75%
  -25%
  -30%
  -25%
  -75%
  -30%
  -30%
  -30%
  -55%
  -40%
  -70%
  -50%
  -15%
  -30%
  -30%
  -30%
  -50%
  -40%
  -15%
  -15%
  -60%
  -20%
  -50%
  -70%
  -60%
  -60%
  -15%
  -75%
  -65%
  -50%
  -60%
  -60%
  -15%
  -30%
  -50%
  -25%
  -40%
  -70%
  -25%
  -70%
  -20%
  -20%
  -20%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%

  Låt dig inspireras av en rad olika märken och stilar

  För den modemedvetna mannen finns många billiga märkesjackor i olika herr modeller. Se till att leta upp din favorit online i vår webbshop. Du hittar en rad välkända märken som Nike, Selected, ONLY & SONS, Levi's, G-Star och Jack & Jones. Bara fantasin sätter gränser. Låt dig inspireras på dina favorit bloggar eller i dina favorit magasin och prova dig fram. Din övriga garderob är oftast ett bra rättesnöre att starta din shoppingtur på. De färger och material som redan finns i garderoben kan guida dig till rätt ytterkläder. Som ovan nämnt kan en mörk kostym matchas med en ljus rock eller ett par denimjeans passar utmärkt tillsammans med en skinnjacka. Klassisk stil i kombination med små personliga detaljer ger oftast det mest avslappnade uttrycket. För den som hellre vill sticka ut kan välja en mer spektakulär färg eller form på sitt plagg. Hos STYLEPIT kan alla hitta något som passar just dem. Och nu är det även enklare än någonsin att köpa kläder över nätet. Du slipper springa runt mellan olika butiker men kan istället handla hemifrån i lugn och ro och utanför öppningstid.

  Ytterplagg och accessoarer i kombination

  De flesta ytterplagg eller ytterkläder är till för att bäras utomhus, utanpå innerkläderna, och skyddar mot kyla, hetta, blåst eller nederbörd. Bland de vanligaste exemplen på ytterplagg för män kan vara jackan, kavajen eller överrocken. Det finns också mer specialiserade ytterplagg som termojacka, vinteroverall eller pälsjacka, som också räknas som ytterkläder. Ytterkläderna kan lätt bäras med en huvudbonad såsom hatt eller mössa, och med accessoarer så som handskar, vantar eller en halsduk. Herrjackan skall såklart även passa till dina skor, stövlar eller andra prylar som hör till din outfit. Vi är glada för att kunna erbjuda våra kunder ett så varierat sortiment som möjligt för att tillfredsställa flest möjliga outfits och personligheter. De olika årstiderna bjuder också på olika utmaningar. Under vintern kanske kylan är den mest påträngande faktorn och en bra vinterjacka håller mot även den kallaste årstiden. Under den varmare årstiden kan man välja en tunnare sommarjacka herr som till exempel som en tunn bomullsjacka eller bomberjacka.

  En klassisk modell håller oftast längre

  För att inte gå vilse i det stora utbudet kan det vara bra att börja leta efter två olika typer. En som passar de mer uppklädda sammanhangen och en modell som kan bäras lite när som. Däremellan kan du lätt justera stilen med övriga klädesplagg. Tänk en rock eller ytterjacka till kostym och en ytterjacka till jeans eller kostymbyxor så har du basgarderoben fixad. Då du oftast kanske varier dina innerkläder kan det vara smart att köpa ett lite mer neutralt ytterplagg. Välj bland jordnära färger eller klassiska snitt. Dina ytterkläder kan lätt hålla i mer än en säsong och en klassisk modell håller oftast längre än så. Det kan också vara klimatsmart att köpa en rejäl vinterjacka som håller flera år och så satsa på lite mer variation i de tunnare höst-, vår- och sommarjackorna. Som regel krävs mer kapacitet för att tillverka en tjockare jacka än i en tunnare version. Det bästa hos STYLEPIT är att du inte behöver välja, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett redan lågt pris. Du beställer enkelt hem din nya snygga herrjacka på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Tänk klimatsmart ända in i benmärgen

  För den som vill tänka klimatsmart hela vägen runt kan börja tänka på vilka material och tillvägagångssätt som dina plagg har tagit och kommer att ta. Kom ihåg att alltid ge bort dina gamla plagg till återvinning. På så sätt kan någon annan få nytta av dina föredettingar. Vem vet kanske de älskar din gamla ytterjacka lika mycket som du själv gjorde i sin tid? Försök också att gå efter bästa kvalitén så att plaggen håller längre. Så snart konsumenten blir mer kritisk kommer tillverkarna bli bättre på att leva upp till de kraven som köparen ställer upp. Börja tänka klimatsmart i alla de inköp du företar så kommer planeten bli en mer hållbar plats för de kommande generationer. Hos STYLEPIT är miljöansvar och kvalitetskraven högre än någonsin. Köp dina kläder online och var med till att både spara tid, pengar och miljöansvar. Välj bland det bästa sortimentet av jackor i herrmodell och se till att skaffa stilen inför kommande säsong med ett brett urval av basplagg. Hos oss kan alla hitta en hållbar ytterjacka för olika säsonger och tillfällen. Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Se till att skaffa rätt storlek och variant så kommer din jacka hålla i mer än en säsong. Följ vår storleksguide för bästa passform.