Fri frakt vid köp över 499 kr50 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Kalsonger

305 st
305 st
  -40%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -40%
  -40%
  -30%
  -30%
  -40%
  -30%
  -40%
  -60%
  -30%
  -40%
  -30%
  -40%
  -40%
  -50%
  -40%
  -40%
  -30%
  -40%
  -30%
  -40%
  -50%
  -50%
  -50%
  -40%
  -40%
  -25%
  -25%
  -40%
  -25%
  -40%
  -50%
  -25%
  -30%
  -50%
  -30%
  -30%
  -50%
  -25%
  -40%
  -40%
  -25%
  -25%
  -25%
  -40%
  -25%
  -30%
  -40%
  -30%
  -30%

  Mät upp din kropp för att hitta rätt storlek

  Vi har ett stort urval av snygga kalsonger online, och för dig är det bara att välja och vraka mellan alla olika märkeskalsonger. Bland STYLEPIT’s sortiment hittar du märken som Polo Ralph Lauren, Selected, Jack & Jones, Tailored & Originals eller Levi’s. Vi har kalsonger med och utan gylf. Kanske det är en vanesak, båda modeller är lika populära, välj den som känns rätt för dig. Är du en person som inte gillar att stressa runt på varuhus utan hellre i lugn och ro där hemma beställer hem dina underklädesplagg? Då har vi gjort det mycket enklare för dig. Hos STYLEPIT beställer du enkelt hem de bästa kalsongerna för dig. Eller de som du är mest van att använda. Kan också hända att du gärna vill prova något nytt och därför experimenterar med olika modeller och utföranden. Tänk på att köpa rätt storlek. För små kalsonger kan skära in i sidorna och göra att du ser större ut än vad du är. Mät gärna upp din midja och stuss för att hitta din rätta storlek. Leta dig fram till den komforten som passar dig bäst i förhållande till stramhet och stöd som du behöver.

  Gillar du STYLEPIT’s kalsonger – köp storpack och spar pengar

  Tänk på att det finns många olika användningsområden kanske du behöver olika modeller för olika aktivitet. Till exempel om du skall promenera eller vandra, på ett hårt träningspass, eller slappa framför datorn. Olika rörelser kräver olika komfort. Är du typen som inte går upp i nördiga detaljer omkring herrkalsonger då kanske du helst köper billiga kalsonger på storpack. Behöver du till exempel nya kalsonger till veckans alla dagar. Och ibland kan det behövas ett helt gäng så att man slipper tvätta allt för ofta. Man kan aldrig köpa för många nya kalsonger. Hos STYLEPIT kan du hitta olika erbjudanden och vi har till exempel kalsonger i 3 pack. Vår billiga märkeskalsonger kan alltid beställas när som helst på dygnet. Tveka inte att köpa dina nya kalsonger på nätet. STYLEPIT har många fina erbjudanden i vår webbshop har vi en kalsong outlet. Erbjudandet är allt för bra för att ignoreras. Vänta inte längre, beställ snarast dina billiga herr kalsonger hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Är du boxerkalsong typen eller gillar du bäst de traditionella kalsonger

  Är du den excentriska typen som gillar att vara alternativ, eller skall du helt smälta in i mängden, eller är du kanske typen som inte bryr dig för fem ören. Vi har något till alla. STYLEPIT har svarta, blå, grå, vita, röda eller knallorange kalsonger. Hur coola kalsonger som helst. När du har bestämt dig för dina nya underwear kalsonger så är det enkelt. Då kan kan du välja ett storpack kalsonger för att få de billigaste kalsongerna på nätet. Gillar du bättre boxerkalsongerna? Boxerkalsongerna eller boxershorts har som regel oftast längre ben än vanliga kalsonger. Har din partner klagat över dina traditionella kalsonger? Kanske din partner gillar boxerkalsong framför de klassiska. Det är viktigt att både känna sig bekväm men också attraktiv för sin partner. Om du är osäker kan du ju alltid fråga. De senaste åren har dock trenden vänt ett par gånger och kanske de tighta Y-front kalsongerna trots allt hittar hos de dina. Det finns ett brett urval billiga boxerkalsonger hos STYLEPIT. Benlängden variera oftast hos boxerkalsongerna, de sitter också olika tight mot lår och ben. Vissa sitter lösare än andra, några föredrar detta, andra gillar de som ger bättre stöd. Boxerkalsonger får nog kallas de mest populära kalsongerna genom de senare åren. Se bara till att hitta ett par som ger dig det stödet du behöver för att känna dig bekväm.

  Det är superenkelt att köpa kalsonger på nätet

  Vi har också kalsonger med mönster som blommor, blad, randiga eller varför inte ett par kalsonger med marmor tryck. Totalt super fräna kan liknas vid de gamla grekiska statyerna. Våra man kalsonger kan fås i olika material oftast är bomullskalsonger de som flest köper. Naturmaterial som ren bomull hjälper dig att tänka miljörätt. Naturfiber är oftast mer miljövänliga än konstfiber, men det finns stora skillnader även bland naturfibern. Tänk också på att välja ett material som passar din kropp och som andas och känns behagligt. Via STYLEPIT är det superenkelt att köpa kalsonger på nätet och dessutom bra kalsonger, bra priser, bra märken och bra variation. Sett i backspegeln genom vår historia, det med att svepa olika skjortändar till ett par underbyxor, till att enkelt beställa hem nya kalsonger online, kan låta hänförande enkelt. En stilikon som bär kalsongerna med stil sägs vara den nu 40-åriga David Beckham, han ansågs nog inte var någon trendsättare på 90-talet när han slog igenom som fotbollsspelare, men nu är han alltså ett hot ansikte utåt för till exempel H&M. Och vilken man vill inte likna David Beckham i sängen?