Fri frakt vid köp över 499 kr50 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Kepsar

47 st
47 st
  -50%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -40%

  Kepsen som har skiftat mellan totalt nördig och totalt moderätt

  Ordet keps kommer från engelskans caps, cap i plural, engelskans caps och svenskans keps är dock något olika begrepp. Kepsen har en skärm som inte caps nödvändigtvis har. Så här kan ske förväxlingar om man inte är uppmärksam. Kärt barn har många namn. Kepsen kan också kallas snapback på engelska. Många kallar dem också efter märket eller grenen de tillhör. Till exempel kan man leta efter de klassiska yankees kepsar, för en gatusmart look, eller de nya stilrena 5 panel kepsar, för en mer trendig och moderätt look. Gangsterkeps är däremot ingen huvudbonad, utan en skärm ovanför vindrutan på en bil. Lätt att bli förvirrad? Inte alls konstigt. Kepsen var tidigare stor bland bandyspelare och en självklar huvudbonad innanför sporten. Nu är den en vanlig accessoar i var mans garderob. Dock kan den fortfarande vara kontroversiell i vissa sammanhang inomhus, och skall undgås vid traditionella högtider som bröllop eller begravningar. En keps som har skiftat mellan totalt nördig och totalt moderätt är trucker kepsen. Vid rätt tillfälle, och på rätt person, kan den skapa total succé, men om du inte känner igen dig i situationen, låt truckerkepsen stanna i ditt arbetssammanhang eller privata sammanhang.

  Är du den nya Michael Jordan? Våga chansa!

  På senare tid har det verkligen exploderat med nya coola och snygga märkes kepsar. En av de kanske mest kända är bulls kepsen. Chicago Bulls är en av giganterna inom den amerikanska basketligan NBA (National Basketball Association). Många stjärnor har spelat i ligan, men den största och förmodligen mest kända spelaren är Michael Jordan. Hans kändisskap har också lett till bulls kepsens popularitet. Har du drömt om att bli sporthjälte? Kanske det är din tur att satsa allt på sporten och vem vet, kanske det är du som startar upp ett eget klädmärke när succén är på topp? Låt dig fantisera och botanisera i vår webbshop. Våga ta chansen! En annan kepsvariant är golfkepsen.Många av våra golfkepsar är tillverkade i bra material med hög andningsförmåga som passar både på och utanför banan. Eller om du gillar de klassiska märkena så har vi retrokepsar för den nostalgiska typen, kanske en svart keps fungerar för dig i de flesta situationer. Kolla STYLEPIT’s stora sortiment av billiga keps mössor. Om du drömmer om att göra succé på golfbanan, varför inte börja med en snygg herrkeps? Mer behövs inte. Hitta dina snygga herr keps som passar just dig hos STYLEPIT, vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Hitta rätt keps – du kan skapa precis den där speciella looken med pricken över i:et

  Är du osäker på storleken så har vi fitted kepsar, med specifika storlekar, som kan regleras för att du ska hitta den perfekta passform till ditt huvud. Tillhör du skejtar gruppen och gärna klär dig gatusmart så välj och vraka gärna bland STYLEPIT’s skate keps sortiment. Vi har också en rad olika mönster eller färger och några är roligare, andra är mer konventionella och klassiska. Tveka inte att kolla in våra kepsar på nätet. En ny keps gör inte hela outfiten men kan vara med att skapa precis den där looken med pricken över i:et som du kanske drömt om. Nu är det super enkelt att köpa keps online, det enda du behöver göra är att låta dig inspireras av dina förebilder och sen gå loss och beställ precis så många nya kepsar som du behöver. Du slipper långa väntetider vid provrum eller köer vid shoppingcentret, istället kan du använda din tid smart till det som är värdefullt för dig. Är det inte fantastiskt att både kunna spara tid och pengar och samtidigt bli snyggare och mer modemedveten? Det låter i alla fall för bra för att vara sant.

  Vilken personlighet stämmer bäst med dig? Drake, Kevin Costner eller Jerry Seinfeld

  I inspirations syfte kan du kolla in hur den amerikanska artisten Drake bär keps i sina musik videos, eller den världsberömda skådespelaren Kevin Costner på en baseboll match, eller intellektuella som Jerry Seinfeld. Det finns massor av fantastisk inspiration när det kommer till herrkepsar. Eller varför inte en helt basic nyc keps! Hoppa på den amerikansk inspirerade vågen med yankees, nyc eller bulls tema. Det har aldrig varit enklare eller billigare. Gillar du däremot de enklare modellerna så har vi också fina kepsar utan tryck, med raka eller böjda skärmar, kanske du föredrar en svart keps med diskret logga, då är det bara att beställa hem en sådan version. För de yngre killarna har vi också mönstrade eller flerfärgade modeller, med feta emblem för klubbkillen som gärna festar loss, och vill vara gatusmart. Köp din nya snapback keps billigt redan idag.