Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Kofta herr

44 st
44 st
  -30%
  -75%
  -75%
  -60%
  -50%
  -60%
  -50%
  -30%
  -60%
  -60%
  -40%
  -50%
  -50%
  -50%
  -40%
  -60%
  -60%
  -60%

  Lusekoftan ett traditionellt klädesplagg från 1800-talet

  Koftan efter ryska kaftan är en typ av stickad jacka. Ibland är den utförd i andra material och den kan ha olika knäppningsanordningar som blixtlås eller häktning. Ordet härstammar helt tillbaka till 1500-talet och under dåvarande sammanhang bärs den främst som överplagg hos kvinnor. Trikåstickade koftor började användas under 1800-talet. Cardigan är en annan typ av rak kofta med knäppning fram ofta med påsydda fickor, kan ha en v-ringad hals och vara raglanskuren. Raglanskuren betyder att ärmen är snedskuren från armhålan upp mot halsringningen. Cardigan var ursprungligen en militärjacka och var tillverkad av ull och päls. Under 1900-talet började man använda den kraglösa tröjan som sportjacka och det var vanligt förekommande att man själv stickade plagget. I Norden hade man en motsvarighet, den norska lusekoftan, som är ett traditionellt klädesplagg från 1800-talet. Den är ofta långärmad och färgerna kombineras av svarta, grå och vita nyanser. Dessa färger bygger helt enkelt på ullens naturliga färgskala. Mönstret som de norska lusekoftorna har anses vara inspirerade av de traditionella fiskartröjorna från Island, Holland och Frankrike.

  Koftan ett högst modeaktuellt plagg för män

  De senaste åren har koftan även blivit ett högst modeaktuellt klädesplagg för män. De ses på catwalken som i modemagasin och med nya sätt att använda koftan har den blivit ett must have för alla moderiktiga män. Du kan bygga intressanta lager på lager outfits med rätt kofta. Du kan helt enkelt bära den ihop med en rad olika outfits. Skapa en intressant kontrast med kostym och kofta eller kör på i all vardags enkelhet med denim jeans och t-shirt och kofta. Det intressanta är att den kan bäras i så många olika sammanhang. Bara fantasin sätter gränser. Koftans kanske självklara vinter appeal kan lätt utbytas mot en mer tunn variant, under sommaren kan man istället bära koftan som ytterplagg för de svalare nätterna. Det bästa hos STYLEPIT är att det finns så mycket att välja bland, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett lågt pris. Du beställer enkelt hem din nya snygga herrkofta på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Välj bland plagg med bra material och tillverkningsmetoder

  Är du trött på din garderob? Ja, då kanske det är dags att skaffa nya plagg. Ett klädesplagg som är både snyggt och bekvämt brukar oftast hålla i alla typer av sammanhang. Koftan kan knappast bli fel. Handla nya plagg med omsorg för natur och miljö. Välj bra material och tillverkningsmetoder som skyddar människan och miljön. När ditt plagg inte är brukbart längre är det dags att lämna det till återvinning. Då bidrar du till ett kretslopp som kan ge glädje åt någon annan. Kan det bli bättre? Knappast. Skaffa dig en bättre överblick på vårt sortiment genom att besöka vår webbshop. Här kan du hitta olika herrkoftor och sedan söka dig fram till olika outfits som passar just dig. Det har nog aldrig förr varit så enkelt att shoppa kläder som nu med en större variation och billigare priser. Du väljer närsomhelst på dygnet när det passar dig att skicka din beställning. Slipp långa köer och jobbiga öppettider. Betalar gör du också samtidigt som du skickar din beställning. Skaffa dig en ny look inför kommande höst hos STYLEPIT.

  Känns din garderob grå och trist?

  Förändringen kan bara starta med dig oavsett om du vill skaffa en ny stil eller en bättre och mer sund livsstil. Se till att skapa nya bra livscirklar med en ny outfit. Det yttre är lika viktigt som det inre. Med rätt outfit i rätt sammanhang kan du påverka mer än du kanske tror. Vi kan vara med att välja olika sammanhang med en bestämd klädstil och vi kan skaffa vänner och bekanta utifrån hur vi klär oss. Omedvetet eller medvetet kan du förändra ditt liv genom dina val. Känner du att du fastnat i en tråkig vardagsfälla. Well, då är vår webbshop det perfekta alternativet för att både shoppa billiga och snygga kläder. Varför inte prova en ny snygg kofta som matchar din övriga stil. Antigen i en dov naturnära kulör eller i en kontrasterande som rött eller gult. Med kofta och finbyxor hänger skorna ofta ihop med helheten. En snygg stickad kofta som matchas med klassiska byxor och med ett par läderskor som chelsea boots eller kanske ett par sneakers gör att din look känns ny och fräsch. Föreställ dig en ny look genom att spana in manliga stilikoner som Beatles till Kanye West. Hos oss kan du skaffa just den stil som du alltid önskat dig. Våga visa ditt inre jag med rätt kläder. Vänta inte för länge, låt inte säsongen passera förbi, skicka din beställning redan idag och börja din höst med en energikick i form av nya kläder.