Fri frakt vid köp över 499 kr50 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Kostym herr

55 st
55 st
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -80%
  -25%
  -25%
  -25%
  -70%
  -60%
  -25%
  -50%
  -50%
  -30%
  -30%
  -80%
  -30%
  -50%
  -30%
  -70%
  -30%
  -80%
  -60%
  -60%
  -70%
  -50%
  -60%
  -60%
  -70%
  -30%
  -50%
  -60%
  -23%

  Grå eller mörkblå kostym passar de flesta tillfällen

  Hos STYLEPIT ingår byxor, chinos, kavajer, kostymbyxor, suit och västar som en del av outfiten. Bland de vanligaste kostym färgerna syns grå, svart och mörkblå som de mest använda. Traditionellt sett används svart kostym på begravning eller vid festliga klädesplagg som smoking eller frack. Idag bär många svart kostym ändå. Vanligtvis bör man ändå tänka på att inte bära svart kostym på bröllop. Grå eller mörkblå passar mycket bättre för alla tillfällen, även mörkbrun eller beiga toner passar bra. Våra snygga kostym modeller kan du enkelt köpa online på STYLEPIT. Du slipper tråkiga köer eller att nå fram innan stängningsdags. Istället provar du enkelt din nya herrkostym hemma framför spegeln. Våra kostymer är dessutom på rea, du tjänar både tid och pengar på att köpa din kostym online. Se till att noggrant mäta upp dina mått innan. Mät bröst, midja, stuss och beninnerlängd för bästa passform. Det är viktigt att ärmarna startar på rätt ställe vid axlarna. De får varken börja för tidigt eller slutta för mycket. Fråga dina vänner eller familj om råd.

  Utstråla mer självsäkerhet med rätt kostym

  Köp din nya kostym hos STYLEPIT. Vi har de finaste märkena. Leta bland märken som Polo Ralph Lauren, ONLY & SONS, Tailored & Originals, Minimum och HUGO. Det lönar sig oftast att välja en elegant kostym, du kommer att utstråla mer självsäkerhet, och det signalerar att du bryr dig om kvalité och ser välvårdat ut. Snygga detaljer och passformen kan spela stor roll. Att du är medveten om din kropp, inre som yttre, är ett tecken på styrka, och det kan hjälpa dig att ro iland viktiga avtal och beslut. Det är också viktigt hur du bär kostymen. Det är oftast svårt att styra själv men med rätt övning och känsla kommer du kunna nå högre nivåer. Till exempel har en kostymkavaj oftast två eller tre knappar och den nedersta knappen ska inte knäppas då kavajen inte är skuren för det. För dig som är nybörjare så kanske priset är det viktigaste. Vi har många herrkostymer på rea. Vänta inte för länge med att köpa din nya billiga kostym för herrar på STYLEPIT. För mannen som gärna bär slim fit kostym för en bättre passform kan vi nu erbjuda kostym slim fit modeller.

  Handla smart och köp billiga kostymer och tillbehör online

  Det är viktigt att känna sig välklädd och rätt vid livets olika tillfällen. Några gånger behöver det inte stå i opposition med din tid eller ekonomi. Handla smart och köp billiga kostymer online vi har en bred kostym outlet för dig som vet vad du vill ha. Våga ta chansen och utvecklas både stil- och utseendemässigt. Börja med insidan och arbeta dig ut. Vilken skjorta passar din look? Hur sitter västen? Hur ser strumporna ut i förhållande till skorna? Har du hittat helt rätt slips, fluga eller scarf? Och skall du investera i ett par nya manschettknappar eller armbandsur? Det är många saker att ta ställning till, och några gånger behöver man hjälp, ta reda på både hur det fungerar traditionellt, men också hur din kostym uppfattas på din kropp och kroppshållning. Se till att gå in i vår webbshop och köp din nya kostym billigt, vi har flera billiga kostymer för ett bra pris. Jobbet är redan gjort du behöver bara mäta upp dina kroppsmått och ett par dagar senare så har du en ny kostym i din garderob. Hitta din nya märkeskostym på nätet och hos STYLEPIT, vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Låt dig inspireras av Tom Hiddleston om du vill skaffa en snygg och sofistikerad look

  Tom Hiddleston är en inspirationskälla när det gäller hur man bär upp en snygg och sofistikerad herrkostym look. Under en paneldiskussion i förbindelse med den brittiska serien, The night manager, sågs Hiddleston bära en varm grå kostym tillsammans med vinröda strumpor och slips, inte ett hårstrå satt fel och han utstrålade sofistikerad lyx ut till fingerspetsarna. Glöm inte bort bältet eller hängslena. De är med till att skapa helhetsintrycket. Oavsett om du gillar att gå upp i detaljer eller bara vill hitta en snygg kostym så menar vi att en djupdykning i klädesplaggens bakgrund hjälper dig att bli mer medveten. Och med medvetenheten kommer intresset. Och ja, ni fattar. Det blir mer spännande att klä sig med stil och att köpa nya plagg när man vet vad man letar efter. Håll dig till de klassiska färgerna som mörkblå, grå och svart eventuellt med ett dämpat mönster, som till exempel vävda rutor eller ränder, din kostym kommer kännas rätt vid varje tillfälle. Om du vill experimentera mer, prova med olika skjortor, bälten, näsdukar eller manschettknappar. Eller varför inte satsa på ett snyggt och exklusivt armbandsur som en snygg accessoar.