Fri frakt vid köp över 399 kr50 dagars öppet köp9,4 på Trustpilot

Beauté Pacifique till män

1 st
1 Av 4442 st
  -25%

  Beauté Pacifique rengöringsprodukter för män

  En av de viktigaste förutsättningarna för att hålla huden frisk är att hålla huden ren. Inte bara på ytan utan även på djupet. Här kan överflödigt fett och orenheter täppa igen porerna, vilket gör huden smutsig. Samtidigt kan döda hudceller irritera och göra huden mer grov. Slutligen kan rakning skada huden och orsaka röd och irriterad hud.

  Om du vill undvika dessa problem, bör du rengöra din hud regelbundet med rengöringsprodukter, som till exempel, rengöringsmousse eller en Scrub. Den första tar bort överflödigt fett från huden utan att torka det, och den andra tar bort döda celler genom exfoliering. Den täcker huden med små cellulosapärlor i en speciell skrubb-kräm. Krämen innehåller också naturliga ämnen som Propolis och Rooibos, som bekämpar oren hud.

  Fuktighetsgivare för män från Beauté Pacifique

  Hela dagen utsätts huden för mycket påfrestningar som hjälper till att torka ut den. Det ökar hudens åldrande och gör huden mindre fast. Påverkan kan vara allt från vind, vatten och det dagliga livet.

  Om du vill se till att din hud behåller fukt och spänst, använd en av de speciella fuktgivarna för män som Beauté Pacifique har utvecklat. De tillför och gör att huden behåller fukten och är kända för sin beprövade och effektiva verkan. Samtidigt skyddar krämerna mot att huden torkar ut, samtidigt som de mjukgör huden.

  Beauté Pacifique anti-age krämer för män

  Dag och anti-age krämer är inte bara något kvinnor kan använda. Det finns även krämer speciellt utvecklade för män. Anti-Age krämer från Beauté Pacifique präglas av en hög halt av vitamin A. Denna vitamin är känd för att förhindra ålderstecken, strama åt slapp och trött hud, samt förebygga och reparera solskador. Krämen kan dock inte ersätta solskyddsprodukter som skyddr mot solens farliga UV-strålning.

  Duschgel och kroppslotion för män från Beauté Pacifique

  Beauté Pacifique erbjuder också en mild duschgel för män som är speciellt lämpliga för användning på vintern. Här är samspelet mellan det kalla utomhusklimatet och det varma inneklimatet oftast en stor utmaning för huden eftersom det ökar uttorkningen.

  Därför är det också en bra idé att köpa och applicera en speciell kroppslotion för torr hud under vintermånaderna. Den tillför extra fukt och andra närande ingredienser till huden, så att den håller sig återfuktad och mjuk. Båda produkterna kan ofta köpas i ett speciellt presentpaket som passar perfekt som julklapp eller födelsedagspresent till den man som har allt.

  Berättelsen och mannen bakom Beauté Pacifique

  Beauté Pacifique grundades 1997 av ingenjör Flemming K. Christensen. Han hade aldrig riktigt varit intresserad av hudvård och andra skönhetsprodukter. Men genom sitt arbete med att utveckla skannrar till speciellt dermatologer och hudläkare introducerades han för kosmetikindustrin.

  Men de var ganska ointresserande till att samarbeta, även om Flemming K. Christensen kunde dokumentera värdet av att använda skannrarna för att kartlägga och dokumentera de förändringar som behandling med hudvårdsprodukter och andra läkemedel producerade.

  Industrin var inte alls öppen för att ge Flemming K. Christensens företag insikt i deras utvecklingsprocesser, så att han kunde optimera skannrarna för att användas som en del av detta.

  Detta ledde Flemming K. Christensen att visa branschen vad hans skannrar kunde utföra. Samtidigt erbjöds hans fru att köpa en lagerlokal, vilket bannade väg för att skapa Beauté Pacifique.

  Resten är histori och idag har Beauté Pacifique nära 40 anställda och har över 50 produkter inom sitt sortiment. De har också en egen hudklinik och skannrar som står hos många av butikerna och detaljhandelskedjorna som är återförsäljare av Beauté Pacifique.

  Utvecklat som om det var läkemedel

  Scannerteknik används aktivt vid utveckling av nya produkter. De används för att testa och dokumentera effekten av de nya produkterna på försökspersoner som deltar i de slutgiltiga testerna av utvecklingsprocessen för varje ny produkt.

  Den faktiska utvecklingsprocessen - inkl. testning av produkterna – görs enligt samma strikta riktlinjer som används vid utveckling av läkemedel. Först testas det i laboratoriet och sedan på riktiga människor. Inga djur används i testförloppet. Samtidigt används den senaste kunskapen från medicinsk forskning om hudproblem, hudsjukdomar och hudcancer för att produkterna som Beauté Pacifique producerar ger största möjliga effekt för kunderna.

  Företaget väljer också mycket försiktigt ingredienserna som ingår i deras produkter. Om det bara är den minsta misstanke om allergiska eller skadliga långtidseffekter på en ingrediens, faller den bort. Samtidigt är företaget angeläget att använda naturliga ingredienser och så lite kemikalier som möjligt.

  Därför kan du vara extra säker på att använda Beauté Pacifique-produkterna på din hud - även om du har mycket känslig hud. Den noggrannhet som Beauté Pacifique använder och de krav de ställer på nya produkter i sina utvecklingsprojekt, överstiger vad du hittar hos många andra hudvårdsproducenter.

  Produktionen är certifierad för tillverkning av läkemedel

  Samma noggrannhet och kvalitetskontroll finns i produktionen av Beauté Pacifiques produkter. Det äger rum hos systerbolaget GMPack, som är certifierat för att producera läkemedel.

  Det innebär att företagets hudvård och andra produkter produceras enligt betydligt strängare krav än någon annan tillverkare av hudvårdsprodukter. Detta gäller hela produktionen från rengöring av produktionsutrustning, till förpackning och leverans av produkterna.

  Kan köpas över hela världen

  Noggrannheten, seriösiteten och den kliniska dokumentationen av de positiva effekterna av produkterna har hjälpt till att göra Beauté Pacifique extremt populära. Inte bara hemma utan över hela världen.

  Företagets produkter säljs idag i alla fem världsdelar. Så vart du än reser i världen, är du alltid säker på att du kan köpa nya produkter om din favorit skulle ta slut på resan.

  Inga planer på att skära de danska rötterna

  Trots den stora internationella framgången har Flemming K. Christensen och hans fru Margith Adler inga planer på att flytta varken företag, utveckling eller produktion till ett annat land för att sänka kostnaden.

  Enligt ägarparet till Beauté Pacifique skapar det danska ursprunget extra trovärdighet till de många produkterna företaget producerar. För hela världen vet hur strikta krav och vilka offentliga kontroller som görs på läkemedel från Danmark.

  Det innebär att människor är medvetna om att de strikta kvalitetskrav som företaget har internt för både utveckling och produktion stöds av strikt lagstiftning och kontroll inom detta område. Detta ger extra säkerhet när kunder över hela världen väljer mellan Beauté Pacifique och andra hudvårdstillverkarna.

  Seriösiteten ute hos återförsäljaren

  Seriösiteten följer med produkterna ut till detaljhandeln där podukterna säljs i fysiska butiker. Många av dem har investerat i en av de hudskannrar som systerbolaget Cortex Technology producerar.

  Med en scanner i affären kan de genomföra en mycket noggrann och detaljerad analys av kundens hud. Baserat på det kan kosmetologen i affären ge råd till kunderna om vilka produkter de kan dra nytta av, baserat på deras hudtyp. Senare kan skannern användas för att undersöka effekten. Samtidigt ger denna studie grunden för hur kunden ska fortsätta behandlingen, eller huruvida det är fördelaktigt att byta till eller komplettera med andra produkter.

  Tyvärr, vid STYLEPIT har vi inte dessa alternativ eftersom vi inte har en fysisk butik. Å andra sidan säljer vi produkterna från Beauté Pacifique till ett mycket bra pris och ger 50 dagars returrätt.

  Egen hudklinik deltar i produktutveckling

  För ännu mer praktisk erfarenhet av hudproblem och inspirerande nya produkter har Beauté Pacifique också öppnat sin egen hudklinik. Den är bemannad med flera hudläkare och en psykolog som kan behandla människor med hudproblem på samma sätt som specialistläkare gör inom området.

  Kliniken heter "Ambulatoriet" och är öppen för alla som lider av olika hudproblem eller solskador. Under besöket kommer dina hudproblem undersökas av erfarna hudläkare, samt få seriös expertrådgivning om behandlingen.

  Om du har specifika hudproblem som Beauté Pacifiques-produkter inte kan hantera är det inte ovanligt att behandlingar på kliniken blir grundern till nya produkter i företagets sortiment av hudvårdsprodukter. Detta gör att företaget kontinuerligt kan skapa och skicka ut nya, revolutionerande produkter på marknaden som kan hantera ännu mer specifika hudproblem.

  Den stora seriösiteten, noggrannheten och uppriktiga intresse för att hjälpa människor med sin hud, är hela grundfilosofin för företagets arbete. Så med Beauté Pacifique är du alltid säker på att du får seriösa, beprövade produkter som faktiskt fungerar som beskrivet.

  Beauté Pacifique för män på STYLEPIT

  Därför är STYLEPIT också stolta över att vara återförsäljare av Beauté Pacifique produkter. Vi säljer alla företagets hudvårdsprodukter, dagkrämer, kroppslotions, rengöringskrämer, scrubs, schampon och tvål för både män och kvinnor.

  Kolla in herrarnas val högst upp på sidan. Om du beställer från STYLEPIT får du 50-dagars fri retur och snabb leverans.