Fri frakt vid köp över 399 kr50 dagars öppet köp4.7 av 5 på Trustpilot

Converse

1 st
1 Av 5660 st
  -75%

  Converse Chuck Taylor tog sin plats

  Det amerikanska företaget grundades av Marquis Mills Converse och en kort tid efter starten började Converse att använda sin gummikunskap till att designa och skapa sneakers. Dessa mjuka skor med gummisula, fungerar lika bra att bära för sport som vid andra tillfällen. År 1920, bytte de namn på sina sneakers, till det kända ”All Star”. Tack vare basketspelaren Charles H. "Chuck" Taylor, fick dessa skor stor spridning och det är efter honom som dessa populära skor ofta kallas för just Converse Chuck Taylor. Nu hittar du mängder av variationer på dessa mångfunktionella skor. Hos STYLEPIT finns herrskor i färger som svart, vitt, blått plus en mängd andra stilar. Slitstarka sulor som ger stadig och stabil gång, dina fötter får ett skönt stöd i alla stunder. På ovansidan är skorna prydda med en trendig canvas, i snygga färger, vilket skapar just den där avslappade looken som så många är ute efter. Oberoende av vad du har på dig annars, ger dessa herrskor precis den känslan och du kommer att utstråla självförtroende och lugn.

  Ökad komfort i Converse skor för herr

  Sedan 2003 ägs Converse av Nike och det har fört med sig en hel del intressanta saker. Så sent som 2015 har en förbättrad version av Chuck Taylor All-Star kommit, den så kallade Chuck Taylor II. Denna nya och moderna sko har fått välgjord Nike-teknik inkorporerad i sig, för att bli ännu bättre och mer användbar. Den snygga skon ser i princip likadan ut på utsidan som den ursprungligen gjorde, men nu har den blivit uppgraderad med en modern lättviktsinnersula, för ökad komfort. Dessa moderna skor går aldrig ur modet och de fungerar lika bra nu, som de gjorde förr. Köp Converse billigt hos STYLEPIT, alla förtjänar att klä sig bekvämt och samtidigt utstråla styrka och stil. Converse herrskor finns för alla smaker, passa på redan idag och beställ hem ditt favoritpar. Det går snabbt att få hem produkterna, ta tillfället i akt vid en Converse rea, och du kommer inte att ångra dig. Skorna skyddar dig mot alla underlag och fungerar i de flesta väder, perfekta vår- och sommarskor, där du kan mixa och matcha för att skapa din egen personliga look. Converse All Star för herr sitter perfekt på allas fötter, oavsett smak.

  Uttryck ditt sanna jag med Converse

  Sedan Converse sneakers fick namnet All Star, har de hållit sig kvar på marknaden. Den ursprungliga tanken bakom dessa skor var att de skulle användas på basketplanen och hjälpa spelarna att göra snygga skott rakt i korgen. Vägen skorna tog blev dock en annan. Allt eftersom folk började använda Converse, blev deras funktion förändrad. De användes till allt möjligt och det var upp till var och en att själv bestämma vad skon skulle representera. Det spelade ingen roll vilket intresse du hade, alla bar dessa skor. Musiker, konstnärer och skatare hade på sig dem. Folk bar dem till arbetet och hade dem på sig under semestern. Än idag fortsätter det på samma vis, det finns ingen gräns för vad du kan använda dessa skor till. Ta med Converse med låga skaft på resor, festivaler eller använd dem som din vardagssko. En sko som smidigt anpassas efter dig och din stil. Det är precis därför de är så omtyckta, alla kan använda dem till exakt vad de vill. Så fort du sätter på dig ett par vita Converse, börjar deras verkliga liv. Det är du som definierar dem och bestämmer deras resa. Med Converse för herr får du obegränsade möjligheter och kan enkelt uttrycka din personlighet. Skorna blir en del av dig, du gör de till vad de är.

  Traditionellt mode som aldrig går ur tiden

  Med tanke på dessa fashionabla skor, är det många som försöker härma dem och sälja de under andra namn, men det har Converse försökt sätta stopp för. Många av de företag som säljer kopior av Chuck Taylor All Star har därför blivit stämda av Converse. Det finns fortfarande frågor kring vilka detaljer på skorna som får skyddas som eget varumärke, men även om detta problem kvarstår för företaget, så finns det inget snack om saken. Ett par äkta Converse känns rätt och den som bär dem, vet med säkerhet, att det är just Converse de har på sig. De starka gummisulorna tillsammans med canvasen, ger en fantastisk kombination av sofistikerat och avslappnat mode. Ingen annan sko har ett lika starkt inflytande. Det spelar ingen roll vem du är, dessa skor kommer att sitta bra på dig och det är en självklarhet. Enkelhet när den är som bäst, men skapad genom kunskap och kvalitetsmaterial. Dessa skor för herr ger dig en känsla av frihet du måste uppleva för att förstå. Köp ett par billiga Converse och fyll din garderob med stilrent mode, som aldrig går ur tiden.