Fri frakt vid köp över 399 kr   •   50 dagars öppet köp   •   9,4 på Trustpilot
Stylepit

Henri Lloyd

30 st
30 Av 5049 st
  Henri Lloyd Cromford tröja - regular fit - Grå -50%
  Henri Lloyd pikétröja - regular fit - Ljusgrå -50%
  Henri Lloyd stockton vindjacka - Grön -60%
  Henri Lloyd stockton vindjacka - Navy -50%
  Henri Lloyd Harling Melton frakke - Navy -60%
  Henri Lloyd Radar tröja - regular fit - Grå -50%
  Henri Lloyd pikétröja - regular fit - Navy -50%
  Henri Lloyd pikétröja - regular fit - Vit -50%
  Henri Lloyd Gell tröja - regular fit - Grå -60%
  Henri Lloyd Ragian T-shirt - regular fit - Vit -50%
  Henri Lloyd dunjacka - Marinblå -50%
  Henri Lloyd Moray tröja - regular fit - Navy -60%
  Henri Lloyd Cardigan - Mörkblå -50%
  Henri Lloyd Cromford tröja - regular fit - Brun -60%
  Henri Lloyd Malcolm T-shirt - regular fit - Grå -50%
  Henri Lloyd Ramsden tröja - regular fit - Grå -60%
  Henri Lloyd dunjacka - Svart -50%
  Henri Lloyd Radar tröja - regular fit - Vit -50%
  Henri Lloyd Radar tröja - regular fit - Navy -50%
  Henri Lloyd Cowes pikétröja - regular fit - Grå -60%
  Henri Lloyd Kyme Branded sweatshirt - regular fit - Navy -50%
  Henri Lloyd Skipper dunjacka - Svart -60%
  Henri Lloyd pikétröja - regular fit - Svart -50%
  Henri Lloyd Dan Tech sweatshirt - Grå -50%
  Henri Lloyd Malcolm T-shirt - regular fit - Vit -50%
  Henri Lloyd Kyme Branded sweatshirt - regular fit - Grå -50%
  Henri Lloyd Cromford tröja - regular fit - Navy -50%
  Henri Lloyd Cromford tröja - regular fit - Mörkblå -50%
  Henri Lloyd Bredgar sweatshirt - regular fit - Grå -50%
  Henri Lloyd Gell tröja - regular fit - Navy -60%

  Stil och teknisk innovation med Henri Lloyd

  Detta ursprungliga seglingsvarumärke grundades i Manchester, England, av Henri Strzelecki MBE. Sedan 1963 har Henri Lloyd fortsatt att tänja på gränserna för stil och teknisk innovation, genom att under de senaste fem decennierna etablerat sig på marknaden och skapat sig ett formidabelt rykte. De har fortfarande huvudkontor i Manchester och fortsätter än idag att utforma och producera kvalitetsbidrag för seglings- och livsstilskläder. Henri Lloyd började använda sig av ny teknik och nya tyger som exempelvis Bri-Nylon, i deras tidiga klädkollektioner. Utbudet de erbjuder är brett och varierat, med snygga Henri Lloyd t-shirtar och andra plagg som sitter bra på kroppen. Deras kläder är praktiska, med välgjorda detaljer. Med tanke på grundarens bakgrund inom segling, har kläderna anpassats för att fungera väl i sådana miljöer och hos STYLEPIT hittar du ett brett sortiment av både seglar- och livsstilskläder. Henri Lloyd kläder för herr sitter skönt på kroppen och fyller precis den funktion de ska, nämligen att vara eleganta plagg anpassade för friluftslivet. Henri Lloyd outlet bjuder på en mängd fantastiska produkter, där du kan leta dig fram till det du behöver. Du beställer kläderna enkelt online hos STYLEPIT, gör ett kap redan idag.

  Kvalitet och nytänkande i snygg kombination

  Henri Lloyd bjuder ständigt på nyskapande design och hela tiden får vi se prov på deras innovationsförmåga. År 2008 lanserades deras banbrytande Optivision Hood-system. Detta optimala system är exklusivt för Henri Lloyd, vilket ger användaren utmärkt periferiseende vid segling. Genomskinliga termoplastiska elast-paneler har tillsatts på varje sida om huvan, vilket ger hög synlighet när du är ute på havet. Du får ett bredare periferiseende, utan att du förlorar skyddet för ansiktet. Samtidigt minimerar ett justerbart stormskydd risken för vatteninträngning från framsidan av huvan och kragen. Det är inte konstigt att så många väljer just Henri Lloyd, med tanke på att företaget utstrålar gediget intresse för kvalitetsproduktion och nytänkande design. Testa någon av deras produkter för herr och du kommer själv att förstå varför detta märke förtjänar att finnas i din garderob. Förutom denna specialdesignade huva, erbjuder Henri Lloyd många livsstilskläder för herr, så att du kan känna dig totalt bekväm i dina dagliga ärenden. Upplev komforten av välgjorda plagg, du kommer inte att ångra dig. Dessa marina kläder ger dig en stilig look och du kommer att utstråla självförtroende och elegans. Här hos STYLEPIT hittar du alltid det senaste modet för herr från Henri Lloyd.

  Designermärket Henri Lloyd prisbelönat

  Både 1986 och 1987 tilldelades Henri Lloyd The Queen's Awards for Enterprise för sin exportprestation, efter det att Henri Lloyds klassiska jackor blivit till ett måste i garderoben runt om i hela Europa. The Queen's Awards for Enterprise är ett utmärkelseprogram för brittiska företag och andra organisationer som utmärker sig inom internationell handel, innovation eller hållbar utveckling. Det är den högsta officiella brittiska utmärkelsen för brittiska företag. Numera har företaget en stor mängd butiker runt om i Storbritannien, Australien, Mellanöstern och Europa. Tack vare deras slitstarka och klassiskt skräddarsydda kläder syns de ofta som sponsor till olika seglarpersonligheter och i många tävlingssammanhang. Henri Lloyd för herr har en mängd produkter för den seglarintresserade, men även för den som hellre håller sig på land, men som gärna klär sig i kläder med marina inslag. Smakfull elegans erbjuds i hög kvalitet och om du tar en titt på utbudet här hos STYLEPIT, kommer du snabbt att se att dessa plagg fungerar i alla sammanhang och för alla stilar. Henri Lloyd för herr kan enkelt kombineras med en mängd andra klädesplagg, däribland jeans och kavajer, varför detta märke bör få en permanent plats i ditt klädförråd.

  Livsstilskläder för ett klassiskt utseende

  När du letar efter ett avslappnat mode som får dig att se representativ och välvårdad ut, då har Henri Lloyd en mängd produkter du kan ta en titt på. Stort sortiment där du bland annat hittar Henri Lloyd sweatshirts och hoodies, perfekt för den man som vill ge sig ut och träna eller för den som hellre slappar i soffan framför teven. Du hittar kläder för alla väder och med en Henri Lloyd keps skyddar du dig enkelt i soliga klimat eller under sommaren. Om du däremot befinner dig på platser där vädret inte är helt stabilt, kan en Henri Lloyd parkas vara precis vad du behöver. Henri Lloyd ger dig den rätta balansen mellan stilren elegans och klassiskt nytänkande, vilket gör att du är garanterad att få uppleva herrkläder i sitt bästa skick. Det finns oändliga gissningar på hur detta innovativa företag stavar sitt namn. Ska det vara Henry Lloyd, Henry Loyd, Henri Loyd eller Henri Lloyd… det finns bara ett som är korrekt. Detta väldesignade märke är Henri Lloyd och de erbjuder bara det allra bästa. Hos STYLEPIT kan du vara säker på att du kommer att hitta precis de rätta herrkläderna, perfekta just för dig.