Stylepit
Fri frakt vid köp över 399 kr50 dagars öppet köp4.7 av 5 på Trustpilot

J.Lindeberg

1 st
1 Av 4303 st
  -50%

  Alexander Skarsgård, Justin Timberlake och Bradley Cooper

  Se till att hämta inspiration och input från dina favoritbloggar eller modemagasin. Några svenska och utländska hunkar som bär J. Lindeberg och som du kan hålla koll på är bland annat svenska skådespelaren Alexander Skarsgård, eller den amerikanska musikartisten Justin Timberlake och den amerikanska skådespelaren Bradley Cooper. Klädesplaggen är den bästa kombination av elegans utan att bli för traditionellt, samtidigt som de är otroligt lättburna. Vem vill inte likna en hunk i en Lindeberg jacka i skinn och J. Lindeberg jeans? Den utmärkta stilen för en sofistikerad rebell på motorcykel. Piffa med olika detaljer som halsband eller armbandsur, och tillsammans med de rätta kängorna kommer du göra succé. Det bästa hos STYLEPIT är att du inte behöver välja, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett lågt pris. Du beställer enkelt hem dina nya J. Lindeberg kläder på rea online hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 2-3 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars öppet köp. Vi ser fram emot din beställning online.

  En ny J.Lindeberg jacka inför kommande säsong?

  Oavsett om du är golfentusiast eller modefantast så kommer du älska de enkla men stilfulla plaggen från J Lindeberg outlet. Skaffa stilen med en J. Lindeberg tröja eller skjorta som överdel, eventuellt med en tunn bomberjacka och ett par denimjeans, avsluta med J. Lindeberg skor på fötterna och din outfit är komplett. Hos STYLEPIT kan var och en hitta en rad olika klädesplagg för vardagsändamål på kontoret eller mer ledigt på helgen. Lindeberg tröjor eller Lindeberg jeans kan enkelt kombineras för både en avslappnad fritids look eller för en mer uppklädd affärsstil. Bara fantasin sätter gränser. Skaffa din egna helt unika look med nya J. Lindeberg plagg. Varför inte köpa en ny J Lindeberg jacka i herrmodell inför kommande ny säsong. Vi har flera J Lindeberg bomber jacket. Bomberjackan som har sitt ursprung i USA och bars bland annat av stridspiloter och som senare blivit anammad av skinnskallekulturen i Storbritannien, har på senare år blivit populärare än någonsin. Den är helt rätt på både kvinnor och män och de traditionella färgerna så som grönt och svart har blivit utmanade med mönstrade varianter.

  Varumärket J Lindeberg med svåröverträffade trendkänsla

  Johan Lindeberg gjorde sig känd för sina osvenska visioner och ambitioner i sin tid. Och tio år senare blev J. Lindeberg uppköpt av investerare. Sedan 2012 ägs J. Lindeberg av Anders Hoch Povlsen (grundare och ägare av Bestseller Group), Dan Friis, Allan Warburg (även delägare i Bestseller Kina) och Stefan Engström (grundare av Peak Performance). Visionen om att förändra golfmodet kan sägas vara uppfyllt och mycket har hänt sedan starten. Nu står står märket starkare än någonsin och på frammarsch med Asien som en stark marknad. För den golfintresserade mannen är detta ett otroligt lyft och spännande utveckling. Oavsett om du står och behöver nya golfkläder eller bara eleganta vardagskläder att ha på kontoret så finns det ett omättligt sortiment att gå efter. Låt dig inspireras av olika plagg som J. Lindeberg skjortor eller J Lindeberg pike som kombineras med byxor i jeans eller chinos modell. På sommaren är en J Lindeberg t shirt tillsammans med short det utmärkta valet. Några kännetecken för varumärket J Lindeberg är dess svåröverträffade trendkänsla och de noga genomförda passformerna. Klädesplaggen anses mer slimmade, men inte så smalt att det är obekvämt. En tanke bakom formen är att man ska se coolare ut än alla andra när man bär J. Lindeberg kläder. Och vi menar att Lindeberg plaggen ser lite snyggare ut för varje säsong. Tveka inte att beställ dina favoriter!

  Vi har ett stort urval klädesplagg med Lindeberg på rea

  Kollektionen har genom åren haft uppseendeväckande annonskampanjer och lanseringar. En av dem är när svenska golfproffset Jesper Parnevik bar ett par Lindebergs rosa chinos när han vann Byron Nelson Classic Championship i Texas, händelsen skapade stora rubriker. Valet att lansera varumärket både i Stockholm och New York var på sin tid en självklarhet och man hade stora tankar redan från början. Se till att skaffa din egna jacka av märket J Lindeberg, i kombination med andra snygga klädesplagg från STYLEPIT kommer du upptäcka alla fördelar med att handla online. Du slipper stress och press på överfulla varuhus och kan enkelt och billigt handla när du vill på dygnet. Vi har även ett stort urval klädesplagg med Lindeberg på rea. Du behöver inte längre besöka J Lindeberg butik för att handla på J Lindeberg sale. Du kan pusta ut och shoppa enklare än någonsin hemma vid datorn. Så nästa säsongs J Lindeberg vinterjacka i herrmodell är med få klick bort din inom kort.