Fri frakt vid köp över 499 krFörlängd returrätt till 1. feb.4.8 av 5 på Trustpilot

Ray-Ban

18 st
18 Av 6029 st

  Se till att matcha dina Ray Ban herrsolglasögon bäst möjligt

  Ett par Ray Ban herrsolglasögon går knappast ur modet. De har varit populära genom årtionden och burits av alla möjliga människor. Se till att matcha dina accessoarer så att dina solglasögon och huvudbonad eller väska och halsduk fungerar som en enhet. Ja, man kan absolut bära solglasögon på vintern både som skydd mot sol och trötta ögon. Hos STYLEPIT kan du hitta dina helt egna Rayban herrsolglasögon i rätt bågar och med dina favorit glas. Hämta inspiration på olika modebloggar eller i modemagasin. Oftast är den enklaste det bästa och ett par snygga Rayban, en helt vanlig vit t-shirt och denim jeans kan fungera hur bra som helst och med rätt attityd bli hur sexigt som helst. Är du osäker på stilen? Ta hjälp av en vän, en familjemedlem eller varför inte din partner? Prova med olika håruppsättningar och övrig outfit, kanske du tänker bälte och bågar i samma metall? Eller en snygg scarfs runt halsen som matchar bågarna? På sommaren fungerar ett linne och solglasögon som handen i handsken. Du kan även prova att kombinera dem med olika smycken som halskedja, armbandsur eller väska.

  Man skapade en prototyp som då kallades ‘anti-blänk’

  Idéen att börja tillverka Ray-Ban solglasögon startade helt tillbaka under 1930-talet i USA, då man började flyga högre och längre. Piloterna i den amerikanska militären klagade över huvudvärk och illamående från de starka reflexerna som solstrålarna orsakade under flygningarna. Man skapade då en prototyp som kallades ‘anti-blänk’ och som hade plastramar och gröna linser för att minska reflexer men fortfarande utan att skymma sikten. Med hjälp av forskare i ämnet fick man en fungerande prototyp på plats år 1936 och plastbågarna ersattes snarast med en metallram och år 1937 hade man alltså sin första produkt på marknaden ett par Ray-Ban Aviator såg dagsljuset. Solglasögonen blev patenterade av Bausch & Lomb samma år. Denna original modell är än idag populärare än någonsin och både bågar och glas finns i otaliga färger och former. Under 80 år har företaget utvecklat och skapat nya herrsolglasögon och konstruktion och form är hela tiden under utveckling. Se till att komma över dina favorit Ray-Ban herrsolglasögon hos STYLEPIT. Vem vill inte likna en stjärna med de helt rätta Ray Bans?

  Starkt solljus kan skada ögats lins

  Förutom att man kan ‘gömma’ sig bakom solglasögonen så används dem främst för att skydda ögonen mot det starka ljus som återspeglas av ljusa eller reflekterande ytor i solljus. Olika ytor som en boksida, eller ett snöklätt fält, sandstränder och vattenytor kan typiskt ge reflekterande solljus. Gröna och grå glas sägs ge bäst färgåtergivning. Bruna glas är bra vid bilkörning medan blå glas skyddar sämre. Syftet med att bära solglasögon är för de allra flesta att man lättare ska kunna se i starkt solljus. Starkt solljus kan också skada ögats lins. När ljuset reflekteras kan det bli så mycket strålning att ögats näthinna kan få brännskador. Många solglasögon har olika UV-skydd för att skydda ögonen. Plastglas ger bättre UV-skydd än mineralglas, men är inte lika reptålig. Se till att hitta de herrsolglasögon från Ray Ban som passar bäst till ditt behov. Det bästa hos STYLEPIT är att du inte behöver välja, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett lågt pris. Du beställer enkelt hem din nya snygga Ray Ban online hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Ray-Ban är kända för sina högkvalitativa solglasögon och glasögon

  Oavsett om du gärna vill bära solglasögon för att se cool ut eller om du vill skydda dina ögon så kommer du att älska de legendariska och klassiska Rayban solglasögon herr. Ray-Ban är kända för sina högkvalitativa solglasögon och glasögon, men också för sin klassiska och särpräglade design. Hos STYLEPIT finns bl.a. bågen Wayfarer i sin originaldesign från 1952 och även ett stort utbud av Ray-Bans modernare tappningar av Wayfarer-bågen. STYLEPIT har också den klassiska pilotbågen Aviator som designades redan 1937. Kanske man skulle kunna påstå att det är ett must have att äga ett par helt egna Ray Ban solglasögon i någon av de klassiska modellerna Wayfarer och Aviator. Aviator modellen passar perfekt för kvadratiska och ovala ansikten även om Aviator dock ser bra ut på de flesta. Wayfarer passar också utmärkt för de flesta ansiktsformer. Dock kan man påstå att kantiga ansikten med en stark käkparti och bred panna kan välja en mer rund modell. Vilka som är dina favoriter kan bara du ta reda på. Tveka inte att skaffa dina nya Ray Ban herrsolglasögon online hos STYLEPIT. Få brillor har en kändisstämpel som dessa. Och årtionden efter årtionden har de varit lika populära.