Fri frakt vid köp över 499 kr50 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Tailored & Originals

59 st
59 Av 6465 st
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -70%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -75%

  Tailored & Originals klädkollektioner

  Tailored & Originals är ett nytt varumärke som vänder sig till män som vet hur de vill klä sig. I kollektionerna hittar man allt från häftiga jeans, tröjor och skjortor med perfekt passform till snygga kavajer och jackor. Kläderna utstrålar en elegans på ett avslappnande sätt och tillsammans med ett modernt och skräddarsytt snitt så kan man hitta en helt ny klädstil som passar vid alla tillfällen. Varumärket Tailored & Originals står för två grundpelare där skräddarsydd står för klädernas elegans medan Originals står för en avslappnad klädstil. Man kommer att släppa två stycken nya kollektioner varje år där man presenterar nya spännande herrkläder.

  En annan fördel med kläder från Tailored & Originals är att kollektionerna är konstruerade utifrån ett helt nytt och innovativt tankesätt som innebär att det går att kombinera klädesplaggen på många olika sätt så att de kan användas vid flera olika tillfällen. Hos STYLEPIT hittar du kläder från Tailored & Originals som kommer att göra vardagen lite festligare och de festligare tillfällena kan upplevas med lite mer elegans.

  Tailored & Originals klädkollektioner har ett internationellt snitt och vänder sig främst till män som vill klä sig elegant på ett avslappnade sätt vid olika tillfällen. Tailored & Originals kollektioner har kläder som passar för arbetet, fritiden eller för det pulserande stadslivet. Eleganta och bekväma vardagskläder med en avslappnad stil eller lite tuffare stilar som passar bra till män med lite attityd.

  Hitta dina kläder från Tailored & Originals hos STYLEPIT

  Hos STYLEPIT kan man på ett okomplicerat sätt ta del av det stora urvalet av kläder i lugn och ro hemma, dessutom till konkurrenskraftiga priser. Vi skickar alla våra paket fraktfritt inom 24 timmar, för beställningar som överstiger 499 kronor, och oftast får man sitt paket med kläder inom 1-2 dagar. Eftersom vi vill att alla kunder ska vara riktigt nöjda med våra produkter så kan man i egen takt prova kläderna hemma och om man ångrar sig, om kläderna inte passar eller om kläderna inte uppfyller de förväntningar som man hade, så har man hela 50 dagar på sig att skicka tillbaka kläderna och erhålla full betalning i retur. Hos STYLEPIT kan man betala med kreditkort, Paypal eller få en faktura som ska betalas på 50 dagar. Om man planerar ett större inköp så kan man också delbetala sitt köp över flera månader.