Fri frakt vid köp över 399 kr50 dagars öppet köp4.7 av 5 på Trustpilot

Plånböcker

3 st
3 st
  -40%
  -50%
  -50%

  Stilren look med en trendig plånbok

  Förr i tiden var plånboken en slags anteckningsbok fylld med skrivplån, en form av blad eller skivor som man kan skriva på. Folk förde anteckningar och sparade dem i plånboken, därav namnet. Så småningom började man även att förvara pengar i den och någon gång i början av 1800-talet kom ordet plånbok att bli synonymt med förvaring av pengar. Nuförtiden är denna smarta bok något vi använder dagligen och är till för att just förvara pengar, även om vi också fyller den med annat. Detta är något helt individuellt och många förvarar till och med än i dag små kom-ihåg-lappar eller andra anteckningar i den. Det finns plånböcker för herr i oändliga former och material, bland annat kan du hitta en läderplånbok, en plånbok för kort plus andra sorter. Oavsett om du behöver en stor plånbok eller en mindre sort, så kan du enkelt få tag i den här. En plånbok för herr i läder är både snygg och hållbar, den fyller sin funktion samtidigt som den ger en stilren och modern look. Hos STYLEPIT finns många diskreta modeller som exempelvis en svart plånbok, men om du hellre föredrar mönstrade typer så hittar du även det här.

  Herrplånbok med plats för det viktigaste

  Den nätta formen på dagens plånböcker gör det enkelt att bära med det allra viktigaste. Varje gång vi går ut följer plånboken med och i nästintill alla situationer är den en nödvändighet. Om du ska ut och resa kan du satsa på en reseplånbok som rymmer alla dina kort och pass, den perfekta partnern på resan. Med en reseplånbok i skinn kan du känna dig trygg och veta att allt det viktiga finns nära till hands. Här hittar du mängder med snygga plånböcker som är lätta att lägga ner i fickan, utan att det känns klumpigt. Satsa på en plånbok i skinn när du är ute efter en plånbok i bra kvalitet som håller länge. En skinnplånbok blir bara bättre och mjukare ju längre du använder den, eftersom den anpassar sig efter dina behov. Om du inte provat en plånbok ännu, då är det dags nu. Med en smart plånbok får du tydlig ordning på alla dina föremål, pengar och kort. Du slipper ha löst liggande mynt i fickan som lätt kommer bort. Med en trendig herrplånbok får du plats för allt det viktiga som du sedan enkelt kan bära med, vart du än går.

  Få enkel ordning på dina kort

  Plånböcker har använts genom tiderna och den moderna modellen med kortfickor blev standardiserad och började användas på 50-talet i och med att kreditkorten kom till. Dessa fickstora typer är fortfarande väldigt populära och används av de flesta människor varje dag. Det är ett enkelt sätt att hålla ordning på alla dina kort och identitetshandlingar, en kortplånbok för herr går enkelt att bära med i antingen jackfickan eller byxfickan. Den rymmer smidigt alla dina kort så att du får lätt tillgång till dem när du ska köpa något. En plånbok med korthållare är elegant och stilren, samtidigt som den ger en känsla av framgång och säkerhet. I dagens samhälle när nästan alla köp görs via ett betal- eller kreditkort, så är det inte mer än rätt att din plånbok ska vara anpassad efter detta. Köp en korthållare i plånboksform och bär med dina kort vart du än är. Det är ett enkelt och smidigt sätt att få full kontroll över dina kort och vad du köper, samtidigt som du alltid har med dig det du behöver på ett och samma ställe. Ta en titt här, du hittar många olika modeller från flera kända och kvalitativa märken.

  Snygga märkesplånböcker till bra pris

  När du ska köpa plånbok är det en bra idé att satsa på något som du vet kommer att hålla. Plånböcker används dagligen och behöver därför vara slittåliga och starka. De innehåller dina viktigaste produkter som du säkerligen inte vill tappa bort. Av den anledningen är det lika bra att direkt köra på märkesplånböcker och vara säker på att dina pengar och kort hålls väl förvarade. Hos STYLEPIT hittar du många snygga modeller från de bästa märkena och du kommer att känna skillnaden. Slipp mynt som trillar ut genom dåligt sydda myntfack, eller kort som inte går att ta upp ur sina fickor för att de fastnat i någon tråd. Med välgjorda och snygga märkesplånböcker utstrålar du en stilig och elegant look när du viker upp den för att betala. Matcha plånboken med din jacka eller din datorväska, det finns många olika färger för att du enkelt ska hitta din favorit. En plånbok för en man ska vara stabil och tålig, vilket är precis vad du får när du handlar här. Köp din plånbok för herr i skinn och få bekväm och smidig förvaring för dina kort och stålar.