Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Pyjamas

40 st
40 st
  -40%
  -50%
  -50%
  -40%
  -40%
  -50%
  -50%
  -50%
  -40%
  -60%
  -40%
  -50%
  -30%
  -30%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -50%
  -40%
  -30%
  -55%
  -50%
  -50%
  -50%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -60%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -70%
  -40%
  -40%

  Klä dig trendigt i en herrpyjamas

  Snygga pyjamasbyxor för herr finns det gott om och du kommer att se trendigare och mer moderiktigt ut än någonsin med en skön pyjamas på. Köp din herrpyjamas redan idag och var med och sätt normerna för vad som är rätt. Varför bära ett par åtstramande och stela jeans eller en åtsittande skjorta som klämmer i halsen. Med en herrpyjamas slipper du allt det och du kommer att känna dig ännu mer bekväm när du är hemma. Med den rätta pyjamasen på dig kommer du att känna dig både snygg och modern. Det finns många modeller att välja bland, men oavsett vilken du väljer så är du garanterad en fräsch och stilren look. Matcha dina nya pyjamasbyxor med en mjuk och löst sittande t-shirt för ett coolt och trendigt utseende. Skapa den avslappnande känslan och uppvisa din sköna och lätta sida. Om du har flera pyjamasar i garderoben kan du dessutom anpassa efter humör. Släng av dig kostymen eller arbetskläderna när du kommer hem och hoppa i ett par nya pyjamasbyxor, du kommer att märka skillnaden. Du får komfort och bekvämlighet, istället för stress och stelhet. Ge dig själv den mjuka och värmande feelingen du förtjänar.

  Omslut dig i en värmande flanellpyjamas

  En klassisk flanellpyjamas ger dig precis den rätta och avslappnade looken du vill ha och dessutom levererar din pyjamas i flanell en behagligt roande upplevelse. Nu är det lättare än någonsin att få elegant kvalitet tillsammans med mysigt mjuka känslor. Din flanellpyjamas för herr är precis rätt väg att gå, för när du väl tagit på dig den kommer du aldrig att vilja ta den av. Du blir uppklätt avslappnad i en trendig outfit, en pyjamas behöver inte se tråkig och sliten ut. Nuförtiden finns det gott om modeller som piggar upp och ger dig den där charmiga looken som ser så behaglig ut. Ta på dig en snygg pyjamas och njut av dina lediga timmar i hemmet. Mys med familjen, med vännerna eller ta det lugnt med dig själv. Med en flanellpyjamas kommer du att hållas varm och märka hur du omsveps av en mjukt lugnande känsla. När du sedan går till sängs, kommer du snabbt och enkelt att falla i sömn, tack vare känslan av att sväva på moln. Hos STYLEPIT hittar du modeller för alla smaker, köp din pyjamas i flanell redan idag och ta ett steg närmare den fluffigt bekväma upplevelsen.

  Många billiga pyjamasar för alla män

  Passa på att handla pyjamas för herr på rea och få dem billigt, dessa sköna plagg är det värt att äga många av. För när det kommer till dagen då din pyjamas ska tvättas, då är det skönt att veta att det finns ett rent ombyte i garderoben. Pyjamasar används i hela världen och det sägs att begreppet pyjamas kom till oss här i västvärlden efter de brittiska kolonisternas närvaro i Asien under 1800-talet. Det svenska språket har tagit ordet från engelskan, som i sin tur tagit det från språket urdu. Men ursprungligen sägs det komma från persiskan där ordet betyder benplagg. Pyjamasen blev dock inte populär som sovplagg i västvärlden förrän under den viktorianska tiden i slutet av 1800-talet. Numera är detta bekväma plagg både modernt och välanvänt. I nästan alla hem finns det någon som bär en pyjamas och du behöver inte tänka på passform, eftersom den lösa designen passar de flesta. Här hittar du många modeller när du ska köpa en pyjamas för man, som du sedan enkelt beställer online. STYLEPIT erbjuder många billiga pyjamasar och oavsett vad du har för smak så kommer du enkelt att finna dina pyjamasbyxor här.

  Njut av lugnet i en skön pyjamas

  Efter en stressig dag på jobbet, finns det inget bättre än att slänga av sig arbetskläderna och hoppa i en ren och mjuk pyjamas. Alla jobbiga känslor eller tankar du haft under dagen kommer att vara som bortblåsta. Eller efter en härligt varm dusch, stick ner benen i dina nya pyjamasbyxor för män och njut av lugnet som möter dig. Det är viktigt att varva ner och bara vara stilla och ta det lugnt. Med en ny pyjamas för män kommer du att få den ro du behöver för att ladda batterierna inför nästa dags utmaningar. För de flesta är hemmet den trygga punkten i livet, där man kan vara precis som man är. Så varför inte se till att även klä sig på det viset, i ett tryggt plagg som sitter skönt mot huden och som ger dig den värme och stillhet du behöver. Du kommer att få allt det med en pyjamas för man och vi har gjort det enkelt för dig genom att samla alla modeller på ett och samma ställe. Ta en titt på utbudet och köp din pyjamas för män på nätet, du kommer inte att ångra dig.