Stylepit
Fri frakt vid köp över 399 krRetur fram till 1. feb.4.7 av 5 på Trustpilot

Seglarskor & loafers för herr

2 st
2 st
  -50%
  -60%

  Låga skor som går lätt att dra på

  Med ett par loafers för herr på fötterna har du på ett smidigt sätt fixat den mest ultimata looken. Loafers är vanligtvis låga och i många fall saknar de snörning, vilket gör dem extremt enkla att ta på sig. Här hittar du ett varierat utbud, för att du ska kunna köpa den sko som bäst passar dig. Testa ett par tuffa loafers för herr redan idag och upplev den bekväma känslan av stabilitet och komfort. Herrloafers finns i många olika modeller och dessa fantastiska skor fungerar precis lika bra till vardags som till fest. Denna klassiska sko är så pass skön och stilren att du aldrig kommer att vilja ta av dig den. Matcha med dina avslappnade och casual jeans, eller i kombination med kontorskostymen. Vi kan hålla på i evighet, för dessa skor passar verkligen till allt. Den perfekta sommar- och vårskon och den ultimata skon för kontoret. Oavsett om du väljer en avslappnad look eller en klassisk elegans, så är du garanterad just det när du bär en loafer. Beställ dina skor online redan idag och uppgradera garderoben med moderiktiga, sköna och snygga loafers för alla tillfällen.

  Seglarskor och loafers matchar allt

  Det spelar ingen roll vad du planerar att göra, med ett par seglarskor eller loafers har du allt du behöver. Dessa stilrena och moderna skor ger dig sann komfort, samtidigt som du uppvisar en charmigt elegant look. Äntligen fredag och du ska på fest, matcha de nya snygga byxorna med ett par seglarskor i läder, eller det material du helst föredrar, och upplev kvällens sköna vibbar. Kanske ska du iväg över helgen på en weekend med polarna, oavsett vart ni ska så passar ett par seglarskor eller svarta loafers perfekt. De fungerar lika bra på city-resan som under en helg i naturen, tack vare den sköna sulan och det tuffa materialet. Med ett par loafers för herr i mocka är du garanterad en härlig känsla och en snygg stil hela dagen. Du kommer att charma alla du möter och visa att du är en man som tar dagen som den kommer. En tillbakalutad och avslappnad känsla, som smittar av sig på vem du än pratar med. Testa dessa sköna skor och upplev känslan du med. Hos STYLEPIT hittar du mocka-loafers och snygga seglarskor för herr som passar vid alla tillfällen, passa på idag och beställ hem dina favoriter.

  Trendiga skor med bra grepp

  Med en riktig båtsko får du ett fast och stabilt grepp i marken, varje gång du sätter ner foten. Den mjuka sulan, som oftast är gjord i mjukt gummi är täckt av en räfflad yta som ger ett bättre grepp på hala ytor. Den mjuka icke-färgande gummisulan ser även till att du kan använda skorna, utan att riskera att repa båten. Dessa mjuka skor formas efter dina fötter och erbjuder ett skönt stöd och en säkerhet på alla material, speciellt på våta ytor. Vanligtvis är resten av skon även vattenfrånstötande, vilket ger ett ännu bättre skydd, särskilt på havet. Hos STYLEPIT hittar du båtskor och loafers, de perfekta skorna för alla tillfällen. Handla dina seglarskor eller loafers för herr på rea och kom undan billigt med ett par nya och fräscht trendiga skor. Med ett par seglarskor på fötterna är det precis som att vara ute på vattnet en varm och skön sommardag, även om du inte ens befinner dig i närheten av havet. Missa inte den härliga marina feelingen som får sommarkänslorna att spritta. Ett par klassiskt snygga seglarskor går alltid hem och här kan du enkelt beställa de, hur smidigt som helst.

  Så slapp seglarna halka på däck

  Seglarskon skapades 1935 av amerikanen Paul A. Sperry, som själv va seglare och hade problem att hitta ett par skor som fungerade bra på båten. Han kom på idéen till seglarskon efter att ha sett sin hund springa på isen, utan att halka. För att själv uppnå den egenskapen använde han hundens trampdynor som inspiration och testade sig fram tills han hittade lösningen. Med hjälp av ett vasst föremål ristade han in ett liknande mönster, som hunden hade på trampdynan, på en gummibit. Detta mönster såg till att skapa friktion åt alla håll, vilket i sin tur ledde till ett bättre grepp mot underlaget. Den nya räfflade gummisulan klistrade han sedan fast på en vanlig gympasko och därmed var modellen till vår tids seglarsko skapad. Den nya skon fungerade perfekt på båten, då den gav precis det rätta stödet och skyddet som behövdes. Även om skorna är skapade för att användas på havet, så fungerar de lika bra till vardags och på torra ytor. Idag finns det en enorm variation av dessa funktionellt trendiga skor och de är mer populära än någonsin. Köp seglarskor för herr på nätet, det går både snabbt och enkelt.