Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Skor

273 st
273 st
  • 1
  • 2
  • 3
  • >
  -15%
  -50%
  -15%
  -20%
  -15%
  -20%
  -60%
  -15%
  -15%
  -20%
  -50%
  -25%
  -20%
  -25%
  -15%
  -30%
  -15%
  -15%
  -70%
  -15%
  -20%
  -20%
  -30%
  -50%
  -20%
  -20%
  -20%
  -60%
  -15%
  -50%
  -50%
  -20%
  -70%
  -50%
  -40%
  -50%
  -40%
  -20%
  -40%
  -15%
  -50%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -25%
  -15%
  -70%
  -60%
  -70%
  -15%
  -20%
  -15%
  -50%
  -15%
  -60%
  -15%
  -50%
  -50%
  -50%
  -15%
  -20%
  -20%
  -15%
  -15%
  -15%
  -30%
  -15%
  -70%
  -40%
  -15%
  -15%
  -15%
  -40%
  -15%
  -50%
  -15%
  -15%
  -15%
  -60%
  -15%
  -50%
  -55%
  -50%
  -45%
  -20%
  -15%
  -15%
  -20%
  -15%
  -15%
  -20%
  • 1
  • 2
  • 3
  • >

  Hitta sneakers, boots, ankelboots, skor, tygskor och finskor hos STYLEPIT

  Hos STYLEPIT hittar du många herr skor så som sneakers, boots, ankelboots, skor med snörning, tygskor, finskor och chelsea boots. Olika årstider, väder och sammanhang kräver olika skor. Har du ett par favoriter? Leta efter ett par som du trivs i och som passar de aktiviteter som är en del av ditt liv. Du beställer enkelt skor online när som helst på dygnet när det passar dig. Mät upp dina fötter enligt vår storleksguide och köp eventuellt en storlek större om du skall ha tjockare strumpor i annars är detta det bästa sättet för att skaffa ett par med rätt passform. Med rätt skötsel och användning kommer dina skor för herrar bara bli bättre med tiden och mer bekväma dessutom. Hos STYLEPIT har vi många billiga herrskor på rea, se till att matcha din övriga basgarderob eller komplettera eventuella outfits, de kan också köpas för låga priser. Du beställer enkelt hem dina nya herrskor på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Är du en James Bond klassiker? Eller en Marilyn Manson typ?

  Går du upp i märkesskor och gillar du snygga klassiska herrskor. Då har du kommit helt rätt. På STYLEPIT har vi en rad olika märken så som Polo Ralph Lauren, Nike, Adidas Originals, Jack & Jones, Selected och Levi’s. De är dessutom billiga skor för män. Låt dig inspireras av våra snygga herrskor, och behöver du mer inspiration så kolla de modebloggs eller dina idoler och se hur de bär kläder och skor tillsammans. Ibland är det de rätta detaljerna som avgör din outfit. Skall dina byxben till exempel vikas upp eller inte, och i sådana fall, hur mycket? Varje säsong har sitt mode. Se till att hänga med. Försök att ha basplaggen inklusive skor på plats och så kan du enklare experimentera med olika varianter. Är du en James Bond klassiker? Eller en Marilyn Manson typ? Ja, då har du kanske ganska olika behov av skor. Eller så har du en outfit på dagen och en på kvällen. Valet är upp till dig. Låt dig inte begränsas av pris, våra billiga herrskor har de flesta plånböcker råd med, kanske du behöver flera skor och eventuellt även märkesskor.

  Dina skor kan avslöja om du är en slarvig eller ordentlig person

  Med ett par snygga skor för män kan du hamna i blickfånget hos många kvinnor. Det kan också avslöja om du är en slarvig person eller en som värderar ett vårdat yttre, som också ofta dementerar eller bekräftar om du är en noggrann och pålitlig person. Detta kan vara av yttersta vikt om du till exempel skall på ett viktigt kundmöte eller en arbetsintervju. Vi har en rad olika exklusiva herrskor för män med höga krav och med rätt stil. Se till att köpa de som passar din övriga garderob och stil. Var man behöver minst ett par fina herrskor, köp ett par från STYLEPIT nästa gång du skickar en beställning. Lever du mest för fritiden eller har du ett jobb där klädseln är ledig så kanske du föredrar ett par sneakers eller street skor. Sneakers passar utmärkt ihop med chinos eller denim jeans, eller när du har shorts på dig på sommaren. Tiderna har ändrat sig och den moderna mannen är inte lika fast i traditioner som man kanske var förr. Handla dina nya skor online och undgå långa köer eller väntetider. Om du har svårt att veta vilka som passar dig bäst, ta hjälp av en vän, granne eller partner. Allt brukar bli roligare när man är fler och de känner dig bäst och kan säkert komma med ny input.

  Smörj in dina herrskor rikligt och ofta så både håller de sig längre

  Handla dina skor på nätet och prova dem i lugn och ro hemma. Ibland kan det även ta tid att gå in sina skor och du kan behöva olika metoder för att få dina skor mjuka och bekväma, ett par läderskor blir mjukare och skönare ju mer du använder dem. Smörj in dem rikligt och ofta så de håller sig längre men också blir mjukare fortare. Du kan bara använda vanligt läderfett, eller andra krämer som är anpassade för skor och läder. Nästa gång du skall köpa skor, välj ett par hos STYLEPIT och gör det enkelt för dig att shoppa skor online. Fördelarna är många, inte minst för att köpa billiga skor, undgå onödiga väntetider, och hämta inspiration från olika ställen på samma gång. Det finns oändligt många modebloggar för män på nätet med inspirerande kläder och skor. Med få klick kan du se ett utbud över hela världen och för att sedan hitta samma eller liknande varianter hos STYLEPIT.