Fri frakt vid köp över 499 krFörlängd returrätt till 1. feb.4.8 av 5 på Trustpilot

Solglasögon för män

28 st
28 st

  Solbrillorna tar fram din personliga stil

  Det finns ett oändligt antal former och färger på dagens solglasögon. Med några få enkla knep kan du genom dina solglasögon ta fram din personliga stil. Kanske är du den atletiska typen som gillar solglasögon för sport som sitter stabilt, så att du kan bege dig iväg på en joggingrunda utan att tappa brillorna. Eller är du den som gillar mer diskreta modeller som endast används för att skydda ögonen, eller är du den trendiga typen som tycker om att visa upp sina solglasögon. Hos STYLEPIT finns något för alla och oavsett om du letar något enkelt eller något mer avancerat, så hittar du det här. Solglasögon från Polaroid, med avancerad teknik och snygg design, för bästa skyddet och skärpan. Köp dina solglasögon på rea och få tag i många kända märken till bra priser. Du hittar Ray-Ban billigt med modeller som Wayfarer-solglasögon och Clubmaster-solglasögon. Matcha din egen stil och satsa på de brillor som ger dig bäst självförtroende. Handla solglasögon online och skapa den look du alltid drömt om, det behöver inte vara svårare än att välja ett par nya solglasögon. Bara genom att byta brillor uppnår du en helt ny och unik stil.

  Märkessolglasögon till bra priser
  När det är dags att köpa solglasögon, då vill de flesta hitta ett bra par som både är snygga, samtidigt som de skyddar ögonen. För när solen står som högst på himlen och lyser som starkast, då är det väldigt skönt med ett par solglasögon som faktiskt skyddar ögonen. Tyvärr är det inte alltid så enkelt att hitta ett par som både ger det rätta skyddet, men som också ser moderna och trendiga ut. Här hos STYLEPIT gör vi det därför enkelt för dig. Här hittar du bland annat Ray Ban-solglasögon på rea, vilket ger dig både kvalitet och trendig innovation på samma gång och dessutom till ett bra pris. Det finns gott om snygga solglasögon och du behöver inte leta länge för att hitta ett par som ger dig precis det skydd du behöver. Med Ray Ban-solglasögon för herr får du ett stilrent utseende som både passar den avslappnat sköna mannen och den coola kostymkillen. Om du föredrar solglasögon i retro stil så har du också kommit rätt. Ta en titt på det breda utbudet och klicka dig fram till det par du vill ha. Beställ sedan dina solglasögon för herr snabbt och enkelt online.

  Så väljer du dina solglasögon för herr

  Om du är på jakt efter ett par nya solglasögon för herr, men inte vet i vilken ände du ska börja leta. Då kan vi tipsa dig om att utgå från din ansiktsform. Solglasögon finns det gott om och du hittar allt ifrån retro solglasögon och fyrkantiga varianter till runda solglasögon för herr. Beroende på ansiktsform passar vissa modeller bättre än andra. Det sägs att formen på dina solglasögon ska vara den motsatta mot din ansiktsform för optimal passform, så om du har ett rundare ansikte kan du med fördel välja en kantigare modell. Eller om ditt ansikte är mer markerat med fyrkantigare drag, då kan du satsa på en rundare variant. Detta är dock något helt personligt och det är upp till var och en att själv bestämma vad som passar bäst. Kanske vill du gå mot strömmen och välja efter din egen smak. En annan aspekt att tänka på när du väljer solglasögon är färgen på glaset, där du också kan mixa och matcha för att få ut bästa möjliga resultat. Oavsett vad du väljer så kommer du garanterat att hitta ditt par här. Köp när det är rea på solglasögon och fixa din absolut bästa look.

  Nya brillor ger attityd till klädseln

  För den som blivit trött på sin vanliga stil och känner för en förändring, då är ett par solglasögon det smidigaste sättet att uppnå det på. Du kan på nolltid förändra din look och skapa en helt ny och unik stil, utan att spendera för mycket pengar. Köp ett par pilot-solglasögon och känn hur ditt självförtroende direkt når toppen. Du utstrålar en smart och intelligent look, samtidigt som du upplevs som skönt tillbakalutad. Testa dig fram till din favorit och prova gärna flera olika sorter. Med ett par billiga Ray Ban-solglasögon är varje klädsel räddad. Lägg till attityd till dagens outfit och ta alla situationer med storm. Ju fler typer av solglasögon för herr du äger, desto större variation i stil kan du skapa. Bli någon annan för en dag och testa en helt ny modell, prova de runda brillorna du så länge tänkt på eller kör på de blå glasen som skulle matcha så bra med majoriteten av dina kläder. Hos STYLEPIT hittar du solglasögon billigt och nu är det enklare än någonsin att handla online. På bara några klick är dina nya brillor på väg hem till dig.