Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Strumpor

135 st
135 st
  • 1
  • 2
  • >
  -25%
  -25%
  -25%
  -30%
  -25%
  -40%
  -50%
  -25%
  -40%
  -50%
  -60%
  -30%
  -40%
  -40%
  -50%
  -25%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -40%
  -15%
  -25%
  -25%
  -25%
  -15%
  -40%
  -30%
  -30%
  -50%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -15%
  -30%
  -70%
  -70%
  -15%
  -40%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -40%
  -30%
  -30%
  -30%
  -25%
  -30%
  -40%
  -40%
  -50%
  -60%
  -50%
  -15%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -40%
  -30%
  -30%
  -30%
  -60%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -15%
  -30%
  -40%
  -30%
  -30%
  -15%
  -30%
  -30%
  • 1
  • 2
  • >

  Var smart och köp nya strumpor med jämna mellanrum

  Se över ditt behov av strumpor emellanåt. Kanske det har tappat passformen eller ännu värre att de har hål i sig. Därför kan det vara smart att med jämna mellanrum köpa nya. Det är absolut enklast och mest bekvämt att köpa strumpor online, du slipper långa köer eller att passa öppettider dessutom är det billigare och mer smidigt. Vi har ett varierat sortiment, behöver du till exempel ett par knästrumpor i herrmodell, som passar utmärkt på vintern när du behöver extra värme, eller till träningspasset, i skidbacken eller för dem som bara gillar denna passform framför standard längd. Vi har också varma och sköna merinoull strumpor för den som fryser och behöver ett par extra värmande. På vintern när vi går runt i varma skor och strumpor kan det vara bra att lufta fötterna så ofta som möjligt för att hålla dina fötter torra och luktfria. Se till att köpa nya strumpor inför kommande säsong för att hålla dina fötter varma och fräscha.

  Strumpor, en typ av benkläder som funnits sedan medeltiden

  Se över hela familjens strumpor när du ändå skall beställa, kanske ni är fler som behöver ett par extra sockor i herr- eller dammodell så slipper ni skicka flera beställningar. Och varför inte köpa ett helt gäng när du ändå är i gång med annan beställning, vi har flera billiga strumpor i storpack, det lönar sig att handla strumpor på nätet. När du skall ut och resa eller bara behöver fylla på i klädskåpet kan du köpa ett gäng storpack med herrstrumpor. Strumpor är en typ av benkläder som funnits sedan medeltiden. I början använde man linne, silke och ull, och även läder, som material. Den nuvarande formen fick strumporna omkring 1700-tal. Dessförinnan hade man strumpor av tyg eller skinn. Man kunde också vira ett par “fotlappar” om fötterna och “bensvep” om benen, “bensvepen” kunde kompletteras med nålbundna sockor på fötterna. Billiga grovt maskinstickade sockor som inte är formade för vrist och häl, brukar kallas tubsockor. En typ som återkommit är de så kallade tåstrumporna, ett par sockor som likt fingervantar klär tårna var för sig.

  Letar du efter strumpor för träning eller inför sommaren?

  Vilken typ av strumpor som passar bäst till din garderob kan bara du ta reda på. Försök och definiera dina behov utifrån dina aktiviteter. Om du sportar mycket i vardagen och inte hinner tvätta så ofta är det till exempel viktigt att köpa ett helt gäng sportstrumpor för att kunna byta vid varje tillfälle. Hos oss köper du billiga strumpor online för din träning. Är det sommar och sol kan det vara skönt med ett par tunnare strumpor. Tänk naturmaterial som bomull, linne eller silke. Om du har sandaler kan du såklart välja bort strumpor i skorna. När du tränar eller promenerar längre sträckor kan det dock vara mest bekvämt med sköna strumpor i skorna. Under den varmare årstiden kan man också använda fotdeodorant för att hålla svettiga fötter i schack. Det bästa hos STYLEPIT är att du inte behöver välja, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett lågt pris. Du beställer enkelt hem dina nya bekväma strumpor på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Skaffa smakråd om du är osäker på din outfit

  Med de rätta strumporna kan du lyfta en hel outfit men på samma gång kan du också framstå omedveten om du inte har koll. Se till att skaffa smakråd om du är osäker. Ibland blir strumporna en del av modet. Några säsonger skall de vara nervikta andra uppdragna, alternativt med byxorna instoppade i strumpkanten. Ibland fungerar ankelstrumpor och ibland inte. Prova dig fram och skaffa dina favoriter. Vi har många erbjudanden med strumpor i storpack så du har ett helt nytt gäng när du hittat de som du helst bär. Kanske du tillhör dem som gärna byter stil och klädsel, då kanske du behöver individuella par och kan istället handplocka dina herrsockor. De långa strumporna i herrmodell passar utmärkt under den kallare årstiden eller när du behöver extra längd vid träning eller liknande. Hos STYLEPIT kan du botanisera bland olika herrstrumpor online. Aldrig förr har det varit enklare att handla herrstrumpor på nätet. Låt dig inspireras av ett intressant och spännande sortiment med sockor i herrmodell. Kanske du gillar varianter med olika strukturvariationer i själva mönsterkonstruktionen som tillför en subtil skillnad till de annars släta. Har du svårt att välja och matcha din outfit med strumpor och skor. Tänk först och främst stilren design och funktionalitet när du väljer nya sockor.