Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Sweatshirts & stickat

879 st
879 st
  -45%
  -45%
  -40%
  -60%
  -40%
  -70%
  -30%
  -60%
  -25%
  -15%
  -20%
  -20%
  -30%
  -15%
  -30%
  -25%
  -25%
  -30%
  -30%
  -40%
  -25%
  -30%
  -40%
  -75%
  -75%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -60%
  -30%
  -30%
  -25%
  -30%
  -40%
  -40%
  -30%
  -25%
  -40%
  -40%
  -40%
  -65%
  -40%
  -50%
  -30%
  -50%
  -30%
  -40%
  -70%
  -60%
  -30%
  -40%
  -40%
  -30%
  -40%
  -65%
  -40%
  -60%
  -65%
  -45%
  -40%
  -40%
  -25%
  -40%
  -40%
  -50%
  -60%
  -60%
  -30%
  -60%
  -60%
  -40%
  -30%
  -40%
  -60%
  -55%
  -40%
  -60%
  -50%
  -70%
  -30%
  -50%

  Ta helgen med ro, med den rätta sweatshirten kan du bara slappa skönt

  Hos STYLEPIT har vi ett brett urval sweatshirts att välja mellan. Bland annat kan du välja en hoodies med dragkedja, hoodies utan dragkedja, huvtröjor, munktröjor eller sweatshirts med dragkedja. Vi har också ett rikt urval av märkesplagg. Du hittar många sweatshirts märken för herr så som Polo Ralph Lauren, Solid, Nike, Adidas Originals, Selected, Jack & Jones eller Peak Performance. Våra sweatshirts har ett varierat utbud av användningsområden. När du skall till gymmet är det perfekt med en bomullströja för att svettas i och för att hålla en balanserad kroppstemperatur. Efter gymmet kan du bära en annan större sweatshirts eller hoodie, otroligt bekvämt men ser också coolt ut. Är du på arbetet och gillar en avslappnad professionell look så klä dig med en sweatshirts utanpå en snygg borstad bomullsskjorta med en stickad slips, sweatshirten kan gärna vara enfärgad för en stramare look. En annan sweatshirts vi rekommenderar är den grå lite tyngre bomulls jersey versionen. Den kan matchas till princip allt i din garderob. Är det helg och du är fri. Ta helgen med ro, med den rätta sweatshirten kan du bara slappa skönt eller fixa dina hemmasysslor. Att sweatshirten är enkel att sköta och är slitstark kan bara ses som en skön bonus.

  Klä dig upp till preppy business eller till ledigt bekvämt

  Är du intresserad av mode och hur dina kläder påverkar ditt inre och yttre så föreslår vi att du låter dig uppslukas av dina förebilder, antingen inom modebranchen eller andra områden som intresserar dig, vem vet kanske du blir extra peppad att boosta din vardag med en ny outfit. Kanske du inte ens visste att det var en hel vetenskap att välja rätt klädesplagg. Då föreslår vi att du börjar med de enkla basplaggen. Beställ enkelt hem från STYLEPIT och prova dig fram till vad som passar med din övriga garderob. De senaste åren har de unga designers skapat nya varianter som dyker upp här och där i modesammanhang. Och ny design inspirerar till att tänka om när det gäller denna klassiker. Detta har även lyft de helt klassiska standardmodellerna till att sälja mer än någonsin. Hos STYLEPIT behöver du inte stå i långa stressiga köer eller passa öppningstider. Du kan i lugn och ro när du har tid gå in på vår webbshop och beställa de klädesplagg som du har behov för. Våra herr sweatshirts är en otroligt bra start på din basgarderob. Den kan du bära till alla möjliga olika byxor och beroendes på om du vill klä upp dig, till preppy business eller till ledigt och bekvämt, så kan du börja med att beställa hem våra plagg. Väl hemma framför spegeln kan du välja och vraka mellan de som sitter bäst på dig.

  Sprudlande varma färger eller nordiskt diskret?

  Låt dig uppslukas av alla de olika färgvariationer som finns, coola motiv eller galna mönster. Gillar du nordiskt diskret och den mörkare färgskalan eller har du en kärlek till färgkavalkader och sprudlande varma färger – beroendes på de behov du har och vilka situationer du befinner dig mest i så tycker vi att du skall ta chansen och köpa din favorit. Sweatshirten och jeansen är nog två av de mest använda klädesplagg genom de senaste decennierna. Sweatshirts kan tillverkas i många olika material, men bomull och fleece är de vanligaste, så oavsett hur din nya tröja ser ut kan du vara säker på att den håller sig skön även i längden. Hos STYLEPIT köper du sweatshirts herr till billiga priser. Du behöver inte längre vänta, i vår webbshop kan du leta bland våra herr sweatshirts. Det bästa hos STYLEPIT är att du inte behöver välja, hos oss hittar du en rad olika varianter till ett billigt pris. Du beställer enkelt hem din nya sweatshirts på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Den nya sweatshirten – ett spännande och utforskande plagg

  Det bästa med sweatshirts måste vara att den är älskad av så många, både unga män och mognare män, den finns i alla samhällsgrupper och kulturer. Det finns grupper där den traditionella sweatshirten dominerar och andra där den nya sweatshirten har vunnit mark. Att den har förfinats och hamnar på samma nivå som skjortan gör den till ett spännande och utforskande plagg. Så håll utkik efter dina favorit looks, är det normcore stilen a la, grundaren av Facebook, Mark Zuckerberg eller är den mer strama och coola stilen, som den amerikanska rapparen, låtskrivaren, skivproducenten, modedesignern Kanye West skapat? Det kan också bara vara en passande sweatshirt till din resterande outfit. Hur som helst så kan du lätt själv beställa din favorit sweatshirt och fokusera på bra detaljer som kompletterar. Kanske genom att bara köpa en helt enkel enfärgad sweatshirt som låter resten av outfiten sticka ut.