Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Tröja herr

325 st
325 st
  -25%
  -25%
  -30%
  -40%
  -40%
  -15%
  -60%
  -30%
  -15%
  -60%
  -25%
  -15%
  -40%
  -50%
  -40%
  -60%
  -40%
  -60%
  -50%
  -40%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -70%
  -50%
  -60%
  -40%
  -70%
  -30%
  -60%
  -25%
  -50%
  -40%
  -75%
  -40%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -40%
  -65%
  -30%
  -60%
  -70%
  -70%
  -60%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -40%
  -70%
  -70%
  -30%
  -50%
  -60%
  -40%
  -40%
  -60%
  -30%
  -35%
  -30%
  -30%
  -40%
  -30%
  -40%

  Tröjor i bomull, ull och andra blandmaterial

  Den allra mest älskade tröjan av dem alla kanske är den mest klassiska, den finstickade med rund hals, den kan bäras i de flesta sammanhang. Med material som bomull, ull och andra blandmaterial kan du variera looken och användningsområden. På vintern kan som sagt en ulltröja passa bäst och under sommaren kan bomull kännas rätt. För de svala sommarnätterna kan det dock några gånger vara läge med en stickad tröja som ytterplagg, snyggt och praktiskt på samma gång. Förutom den rundhalsade kan du shoppa loss bland cardigans, koftor, tröjor med blixtlås och polotröjor. Polotröjan är lika het som praktisk och den stickade varianten kommer nog i vårt nordiska klimat att vara ett återkommande inslag i modevärlden och kommer knappast gå ur tiden. Det bästa hos STYLEPIT är att det finns så mycket att välja bland, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett lågt pris. Du beställer enkelt hem din nya snygga herrtröja på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.

  Herrtröjan är mer populär än någonsin

  Kärt barn har många namn, tröjan kallas olika saker och har även olika grenar, ett annat namn är jumper, från engelskan jump, hopp, som är en typ av tröja. Jumpern är en kort, figursydd tröja, oftast rundhalsad, med långa eller korta ärmar. Ordet kommer från brittisk engelska medan på amerikansk engelska syftar det på en ärmlös klänning som bärs utanpå en topp. Jumpern blev populär bland idrottare som sporttröja i början av 1900-talet dock fick den sitt namn tjugo år senare. Utanför sportvärlden ansågs jumpern vara ett typiskt damplagg. Polotröjan är ett klädesplagg ofta utfört i trikå som har en högre hals och med en nedvikbar halskrage, en enklare variant av polon är den så kallades halvpolon med hög krage, dock ej nedvikbar. Den höga kragen kan benämnas halvpolo, skorstenskrage eller turtle neck. Halvpolon har oftast en dragkedja och sitter tight runt halsen. Naturligtvis kan polotröjan även vara i ett stickat material och med bredare halskrage. Plagget är nu populärare än någonsin och används både av män, kvinnor och barn. Det vill säga ett allsidigt och varierande klädesplagg för den moderna människan.

  Vill du förnya och förbättra din outfit?

  Har du tröttnat på dina tröjor? Då är det dags med ny input. Hämta inspiration på dina favoritbloggar eller sök runt bland dina modeförebilder på nätet. Aldrig förr har det varit så enkelt att leta inspiration. Fråga om hjälp hos vänner och bekanta om du fastnat i en stil och gärna vill förnya och förbättra din outfit. Det skall vara kul att klä på sig om morgonen och har du för vana att dra på dig de plagg som ligger närmst till hands tänk då nytt! Imorgon är det dags att börja prova dig fram mellan olika looks. Med en bas av chinos, jeans och kostymbyxor kan du med olika skjortor och t-shirts blanda och mixa stilen. Vem vet kanske du hittar en helt ny stil och gärna stoltserar runt på stan med ett helt nytt självförtroende. Har du tröttnat på dina herrkläder? Då är det dags att spana in damsidan. Vem vet kanske det finns en snygg accessoar eller idé som du kan mixa med just din stil. Lite ny kreativitet kan sätta vilken tråkig grådag som helst i ett helt nytt ljus. Våga prova dig fram mellan olika stilar och områden. Ingenting är huggit i sten och många gånger så krävs det bara lite mod och fantasi för att bryta med normen. Se till att ha en basgarderob som grund och tillför sedan roliga och mer personliga plagg.

  Tröjan och träningen hänger ihop

  För den som gillar sport och aktivitet – skaffa en hel hög med nya tröjor. Det är nämligen a och o för en bekväm och flexibel outfit. Kanske du gärna köper tröjor med grafiska tryck på, varför inte med dina sportidoler eller ditt favorit fotbollslag? Om sporten är din största passion och du gärna hänger på gymmet dagligen, varför inte satsa lite extra på snygga tröjor som passar in på gymmet? Tänk i hela outfits och det skall gärna matcha mellan tröja, byxa och skor. Även om tröjan i detta sammanhang kanske inte används under själva träningen men mer mellan träningstillfällena. Hos STYLEPIT kan du köpa billiga, snygga och praktiska tröjor som passar i de allra flesta sammanhang. Ta tillfället i akt och utvidga din garderob med ett härligt nytt sortiment av herrtröjor. Vi tycker att alla män är värda att bära nya och fräscha träningskläder. Tveka inte att skaffa dina favoriter så snart garderoben börjar kännas gammal eller sliten. Vi har ett brett sortiment för alla typer av aktiviteter och sammanhang.