Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Väskor till herr

22 st
22 st
  -25%
  -30%
  -15%
  -15%
  -15%
  -30%
  -25%
  -25%
  -25%
  -15%
  -15%
  -50%
  -50%

  Packning för den aktiva mannen

  För den aktiva mannen som gillar att campa, vandra eller någon annan aktivitet, finns här ett brett sortiment praktiska väskor. Våra ryggsäckar är slitstarka och håller länge, du kan känna dig trygg när du bär en av våra snygga ryggsäckar. Spara inte med packningen, i våra väskor rymmer du allt du behöver för en lyckad utflykt. Dessa praktiska väskor är dessutom eleganta och moderiktiga, de ger din outfit det rätta lyftet och ser till att din dag flyter på utan problem. Väskorna du hittar hos STYLEPIT är sköna att bära, de ger dig rätt stöd och stabilitet när du ska vandra långa sträckor. Passa på att ge din utrustning ett lyft och satsa på en praktisk och elegant väska från STYLEPIT. Du köper den enkelt på nätet, ta chansen och beställ billiga väskor till herr. Du kommer inte att ångra dig, dessa väskor har nämligen allt du behöver. De är snygga, praktiska, sköna och rymmer precis det du vill ha med dig. Dessutom finns de i en mängd olika färger, så oavsett smak kommer du att hitta din favorit här. STYLEPIT har väskan för dig, köp den på nätet idag så har du den snart i dina händer.

  Väskor för alla tillfällen

  Väskor till herr kommer i många olika modeller. Nuförtiden finns det väskor för alla tillfällen och väskans utveckling har nått långt. Till en början användes pungen, den lilla påsen som vi hängde i bältet och knöt upptill. Där kunde man rymma små mynt eller liknande. Kappsäcken användes också, den var större och hade formen av en koffert. Denna typ av väska var en slags resväska där man kunde förvara sina kläder när man skulle ut på resa. Nu har vi tillgång till många fler alternativ, och vi behöver inte begränsa oss när vi väljer väska. Hos STYLEPIT hittar du väskor till herr i en mängd storlekar, du hittar stora modeller när du ska ut och resa och mindre sorter när du inte behöver bära med dig så mycket. Dessutom finns dessa moderna väskor i många olika material, däribland läder, så du kan alltid känna dig trygg att dina tillhörigheter hålls säkra och skyddade. När det kommer till färgval har vi också ett brett spektrum att välja ur. Du hittar allt från svarta eller bruna väskor, till mer färggranna modeller i blått eller rött. Köp din väska till herr hos STYLEPIT och var med och skapa mode.

  Det coola sättet att resa

  När du ska ut och resa är det viktigt att du får med dig allt du behöver. Med en weekendbag till herr från STYLEPIT får du plats med allt. Dessa praktiska väskor rymmer både kläder och datorer, plus allt annat du kan tänkas behöva. Det finns modeller i fyrkantigt och avlångt, i blått och brunt, du kommer garanterat att hitta det du letar efter. Ta en titt på vårt breda sortiment och köp din bästa weekendbag till herr idag. En annan sak som gör dessa väskor så otroligt smidiga, är deras kompakta mått. De flesta av oss reser någon gång med flygplan och då är det viktigt att anpassa bagaget så att det ska rymmas i planet. En weekendbag fungerar perfekt som handbagage, den går enkelt att lägga in i hatthyllan och om du vill ha den nära till hands kan du enkelt skjuta in den under stolen framför dig. Väskor till herr finns det gott om, men kanske en av de mest praktiska är just denna weekendbag. Det varierade utbudet ger dig friheten att välja precis den du vill ha. Hos STYLEPIT hittar du många billiga weekendbags till herr och du beställer dem enkelt på nätet.

  Perfekt för kontorskillen

  För den man som tillbringar stor del av sin tid på kontoret, på möten eller på andra arbetsrelaterade platser har vi den perfekta väskan. Datorväskan, den rymmer allt den ståtlige kontorsmannen kan tänkas behöva. Datorn, surfplattan, anteckningsblocket för att nämna några saker. Oavsett vad du behöver ha med dig till nästa möte kan du stoppa det i din nya datorväska till herr. STYLEPIT har ett brett och varierat utbud väskor till herr och en av våra modeller är datorväskan. Denna praktiska väska är lätt att bära med sig, du kan smidigt hänga den över axeln och ha dina viktigaste ägodelar nära till hands. Våra eleganta väskor är slitstarka och är gjorda av hög kvalitet. Tack vare det hållbara materialet och den snygga designen rymmer dessa väskor till herr allt du behöver inför nästa möte. De är dessutom bekväma att bära, så du slipper ömmande axlar eller andra problem. Nu behöver du inte längre släpa allt i händerna, lägg istället ner allt du behöver i en av våra väskor och gör det lättare för dig. Köp dina nya väskor till herr online hos STYLEPIT och upplev hur enkelt det blir när du har allt på ett och samma ställe.