Fri frakt vid köp över 499 kr28 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

New Balance

17 st
17 Av 12744 st
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -40%

  New Balance - ett historiskt märke

  Med den framväxande idrottsrörelsen och framförallt den organiserade sporten i Nordamerika i form av olika ligor och seriespel, så kom enskilda tillverkare av sportartiklar att bli viktiga delar av USA:s sportvärld. New Balance var en av de första som insåg vikten av att idrottare använde fotriktiga skor som var väl anpassade för just den idrott de utövade, och kort efter det att företaget startade i Boston 1906 så blev man hela den amerikanska idrottens favoritproducent av löparskor och det som senare skulle komma att kallas för sneakers. På många sätt har märket New Balance format vår syn på hur ett par sneakers, oavsett om det är till ett par finbyxor eller ett par shorts på sommaren, ska se ut. De har nästan blivit standarden för en snygg och casual sko.

  Hitta New Balance till bästa pris hos STYLEPIT

  På STYLEPIT har vi inga dyra butiker som kräver lokalhyra eller personalkostnader varje dag, utan vi säljer istället endast över internet. De pengar som vi sparar in på detta behåller vi inte för oss själva utan istället sänker vi priserna med motsvarande belopp. Detta märker du om du kollar runt på vår sajt, både bland New Balance och andra produkter, och du kommer då också märka att du inte hittar billigare priser någonstans på internet. När du handlar hos oss på STYLEPIT så har du alltid 50 dagars öppet köp oavsett anledning. Om du har beställt plagg som inte sitter som du tänkt dig eller där storleken helt enkelt inte passar, så spelar det ingen roll, eftersom du kan returnera din beställning till oss utan kostnad och vi löser det så att du blir nöjd med ditt köp i slutändan.

  New Balance är kända för deras kreativitet

  Letar du efter en snygg och funktionell sko som kan användas både för en aktiv vardag men också till sport? Då kan du enkelt och smidigt beställa ett par nya trendiga New Balance från STYLEPIT till dig själv eller till hela familjen. Vi har ett noga utvalt sortiment av coola färgrika New Balance skor. Det finns en rad klassiska färger som blå, grå, röda, sandfärgade, svarta och vita. New Balance sneakers är kända för deras kreativitet och utveckling av foträtta skor. Med omsorg för människan och utgångspunkt i fotens uppbyggnad har man skapat en sko för många olika användningsområden. New Balance skor är för både sportutövaren på elitnivå som på hobbynivå, men skorna kan även bäras i vardagen av den hälsosamma och aktiva personen som önskar en stor rörelsefrihet. Skorna är lika populära hos unga som gamla, män som kvinnor och ute i sommarhuset som i city. Med andra ord är sneakers från New Balance otroligt användbara och kan bäras vid de flesta tillfällena. Låt dig inspireras av dina favoritbloggar och fotbollsstjärnor eller skådespelare. Man kan alltid ‘låna’ stilen och med just din kropp kommer du att få din helt egna stil och look.

  New Balance fungerar nästan till allt

  Se till att shoppa nya skor vid rätt tillfällen, skall du börja gymma eller behöver ett par rejäla promenadskor, ja då är New Balance på vår rea ett hett tips. Du kan bära dem supertrendigt med slim fit jeans eller sporty leggings, de passar även utmärkt till kort eller lång klänning på sommaren. Ni kan i princip droppa alla andra skor, dina nya New Balance kommer fungera till nästan allt. Se till att få tag på ett par hos STYLEPIT och även till övriga familjemedlemmar om ni inte redan inskaffat dessa. Under den varmare årstiden kan man också välja att mixa ett par tunnare sommarbyxor med vida ben och med bara ben och ett par New Balance skor. Super hett, super skönt! Det bästa hos STYLEPIT är att du inte behöver välja, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett lågt pris. Du beställer enkelt hem din nya snygga New Balance skor på vår rea online hos STYLEPIT.

  Nöjda kunder runt om i världen

  Om du överväger att köpa nya sneakers, kan man lätt hitta många anledningar till att just välja New Balance, deras goda rykte skapar den stora succé som man byggt upp genom en längre än en hundra årig historia, som startade helt tillbaka år 1906 i Boston i Amerika. Med noga beprövade tekniker och med fotens egna utformning som utgångspunkt har man bara finputsat och raffinerat innovationen genom åren som gått. Detta stärker både kvalitén och ger nöjda kunder runt om i världen. Tveka inte att uppdatera din garderob med att köpa ett par nya New Balance. Nu får du dessutom rea på dina New Balance. Vi skickar din beställning fraktfritt inom 3-7 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Vi ser fram emot att ta emot din beställning online.