Fri frakt vid köp över 399 kr   •   50 dagars öppet köp   •   9,4 på Trustpilot
Stylepit

Retur

Behöver du returnera något? - Det är enkelt!

Logga in med ditt ordernummer som du önskar returnera ifrån, samt den mejladress ordern gjordes med och följ anvisningarna.

Byte av varor:
Om du önskar byta varor registrerar du det i retur-online. Bytesvaror skickas efter att vi färdigbehandlat din retur på lagret. Om man önskar snabbare leverans rekommederar vi att du lägger en ny beställning istället.


Har du en reklamation? - kontakta kundservicen först!


Om du har valt Klarna faktura som betalningssätt är det viktigt att du förlänger betalningsdatumet på fakturan vid returnering. Det kan du göra genom att gå in på klarna.se och sedan markera ordern som förväntad retur eller kontakta Klarnas kundtjänst.


Tänk på att spara kvittot vid inlämning av returpaket på ditt postombud tills det att vi har mottagit din retur. Det är ett bevis på att du har returnerat paketet till oss.

Hur returnerar jag?

1. Fyll i retursedeln

Returdokumenten medföljer i din leverans (retursedel samt returetikett) och kan även skrivas ut i vår retur-online. Vänligen fyll i retursedeln och bifoga den tillsammans med varorna du returnerar. Observera att det är viktigt för oss att vi mottar korrekt returorsak för att behandla varje vara korrekt. Vid byte samt vid vissa reklamationer hänvisar vi dig till vår retur-online och följer anvisningarna.

2. Återanvänd samma emballage.

Vi ser gärna att du använder samma orginalpaket som du mottog dina varor i när du önskar returnera. Vänligen uppmärksamma den andra klisterremsan på paketet eller på sidan som är markerad med en röd linje. Ta bort den skyddande plastfolien och du kan nu använda den nya klisterremsan för att stänga paketet säkert när du lagt i innehållet. Vi är måna om miljön och kämpar för att eliminera avfallet i världen.

3. Paketera varorna väl i originalförpackning och förslut paketet väl.

Vi ber dig paketera varje vara i sin orginalförpackning med samtliga etiketter kvar. Varorna skall returneras i ett oförändrat skick och vi kan tyvärr inte godkänna produkter som har används, skadats eller varor där etiketter tagits bort. Lägg varorna i paketet och kom ihåg att bifoga den ifyllda retursedeln.

4. Använd returetiketten för att returnera paketet.

När du är färdig med de tidigare stegen är returpaketet nu redo att lämnas in på ditt närmaste Postnord-ombud. Så for vi har mottagit och färdigbehandlat din retur kommer vi ge dig besked via mejl. KOMI IHÅG: Det är viktigt att du sparar på kvittot när du lämnar in paketet på ombudet till du får besked från oss om mottagen retur. Inlämningskvittot är ditt bevis på att du har returnerat varan.