Fri frakt vid köp över 499 kr50 dagars öppet köp4.8 av 5 på Trustpilot

Skechers

49 st
49 Av 18357 st
  -40%
  -20%
  -40%
  -25%
  -20%
  -20%
  -40%
  -40%
  -30%
  -25%
  -40%
  -40%
  -40%
  -20%
  -20%
  -20%
  -40%
  -40%
  -30%
  -20%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -20%
  -20%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -20%
  -25%
  -40%
  -30%
  -40%
  -25%
  -30%
  -40%
  -20%
  -40%
  -30%
  -30%
  -40%

  Skechers blev en framgång runt om i världen

  Skechers startade som ett dotterbolag till sportmärket LA Gear, Greenberg startade sitt intresse för skobranschen med tillverkning av skateskor då han besökte en skomässa i Long Beach, Kalifornien. Bland köpdugliga män i kostymer ville han skapa ett mer varierat utbud av skateskor. Utbudet växte och nu finns tusentals modeller och typer att välja mellan. Skechers visade sig bli en framgång världen över och nu kan man alltså hitta de populära skorna hos STYLEPIT. Se till att skapa en komplett träningsgarderob med ett par nya Skechers, utbudet är varierat och du kan välja mellan många olika färger och former, på så sätt kan de flesta hitta rätt modell för just dem. Vi har dessutom många Skechers på rea och hos STYLEPIT handlar du billigare än någonsin. Det bästa hos STYLEPIT är att du inte behöver välja, hos oss hittar du en rad olika märken och varianter till ett lågt pris. Du beställer enkelt hem dina nya snygga Skechers skor på nätet hos STYLEPIT. Vi skickar din beställning fraktfritt* inom 2-3 arbetsdagar. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars öppet köp. Vi ser fram emot din beställning online.

  Skechers skor ger en känsla av att vara barfota

  För den som älskar fitness som förenar funktion och mode på samma gång har hamnat helt rätt. Du kan enkelt hitta dina nya fitness skor bland Skechers Fitness sportskor. Med rätt skor kommer din träning bli mycket lättare och ge en känsla av att vara barfota men samtidigt ge styrka och stöd för ben och ryggmuskler. Skechers skor Memory Foam har en särskilt utvecklad sula som är otroligt mjuk och bekväm och som anpassar sig individuellt till just din fot för ett optimal stöd och komfort. När du har provat dessa skor med Memory Foam sula kommer det bli svårt att gå tillbaka till en vanlig skosula. Märk skillnaden själv och beställ snarast ett par nya billiga Skechers hos STYLEPIT. Det är oftast mycket roligare och mer inspirerande att träna när man har nya träningskläder och skor. Speciellt när det gör din träning lättare och mer smärtfri. Vem kommer inte ihåg känslan av att springa eller jogga i ett par helt nya joggingskor, och känslan av att flyga fram på samma gång. Unna dig och din träning ett par nya Skechers sportskor och gör din träning till en skönare upplevelse. Vi älskar den sportiga looken och alla de färgkombinationer som Skechers skor erbjuder. Se till att snarast få fatt i dina favoriter.

  I över 25 år har Skechers existerat och utvecklats

  Robert Greenberg är en riktig entreprenör och affärsman, som ser möjligheter i det mesta, när en era tar slut finner han nya vägar, på så sätt har man skapat sig stora framgångar. I över 25 år har företaget existerat och hela tiden utvecklats inom skobranschen. Skechers sneakers är nu mer populära än någonsin. De ergonomiska skorna är utformade så att dina muskler arbetar på den mest intensiva nivå under träningen. Du spiller inte din tid på dåliga skor som dessutom kan ge slitskador eller som sitter dåligt. Se till att följa vår storleksguide för bäst passform. Ett par för små eller för stora skor sitter sämre och kan ge upphov till skav eller andra obekvämheter. Hos STYLEPIT slipper du stå i långa köer eller vänta på din tur i provrummet, du beställer bara enkelt hem dina nya skor under dygnets timmar när det passar dig. Du slipper stressa och kan använda din tid till roligare saker. Om du gillar nytänkande och färgglada skor så är detta träningsskorna för dig. Se till att komma över ditt egna par hos STYLEPIT. Du kommer knappast ångra dig, prova dina nya skor hemma framför spegeln med övriga plagg.

  Kolla in ditt behov för nya Skechers sandaler, sneakers eller slipons

  Förutom träningskor kan du hitta en rad andra skor som Skechers sandaler, sneakers och slipons. Kolla upp ditt behov av nya skor inför kommande säsong. Kanske du behöver nya sommarskor eller sneakers till våren och sommaren. Förutom att bära dina skor vid träning eller sport kan du enkelt matcha dina sandaler, sneakers eller träningsskor till jeans och chinos. Och med en sweater eller skjorta som ovandel. Se till att skruva upp för en mer feminin look om det önskas. Till exempel kan du lätt bära en trikåklänning ihop med sneakers. Egentligen kan man nog bära det mesta till sneakers och träningsskor, bara fantasin sätter gränser, kanske du har din egna helt unika stil. STYLEPIT är en stolt återförsäljare av det amerikanska märket Skechers skor och har det bästa utbudet av coola och snygga Skechers. Varför inte skaffa ett helt gäng till hela familjen. Enklast är att skicka en samlad beställning online. Låt dig inspireras av ett fantastiskt sortiment med både klädesplagg till vardags och för din träning hos STYLEPIT. Hos oss hittar du massor av inspiration.